2777
2789
عنوان

بابام مهریه رو پایین تر از توافق ما بسته‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 94 پست
کل جهازم با پسره؟رسم کجاس؟

کل جنوب عربها بلوچ‌ها کردها ترکمن‌ها اینجاها با پسره ، خود اسلام و قانون هم میگه وسایل شروع زندگی با مرد هست. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم به نظرم خوبه شما دیگه خیلی توقع داری 

۱۱۳ تا سکه جهیزیه هم با داماد مراسم با داماد طلا با داماد خونه با داماد دیگه مهریه زیادم هست 

یکم رعایت حال پسرای جوونم کنید بعد میگن چرا زن نمیگیرن جلو نمیان با اینهمه هزینه خداوکیلی اگه  این هزینه ها جای آقایون واسه خانوما بود با این وضعیت شما قبول میکردید ؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ۳۱۳ دیگه واقعا زیاده! تو شرایط اقتصادی امروزاگه مذهبی هستی به سادگی باید اعتقاد داشته باشی که🙃 ...

همین بیشتر بحث اینکه نگفتن مگر نه به قول کاربرا وقتی قرار بشه سالی ۱ سکه چه فرقی داره

کل جنوب عربها بلوچ‌ها کردها ترکمن‌ها اینجاها با پسره ، خود اسلام و قانون هم میگه وسایل شروع زندگی با ...

بله به شرطی که تو همه چی مرد حداقل ها زو در نظر بگیره و ساده باشه 

نه مراسم آنچنانی و جهیزیه آنچنانی و خیلی چیزای دیگه

عزیزم به نظرم خوبه شما دیگه خیلی توقع داری ۱۱۳ تا سکه جهیزیه هم با داماد مراسم با داماد طلا با داماد ...

حالا یه چیزی بگم یکی دوستام داره از دیروز همش میشینه زیر گوشم که کلا بهم بزن الان ملت شوهر پاسپورت و اقامت خارج میکنند بعد تو نشستی پای دلت داره همش وسوسه میکنه 😱

حالا یه چیزی بگم یکی دوستام داره از دیروز همش میشینه زیر گوشم که کلا بهم بزن الان ملت شوهر پاسپورت و ...

این چه حرفیه این دیگه اسمش دوست نیست دشمنه اصلا تو همچین موارد خصوصی بجز خانواده نباید به کسی اجازه دخالت بدی 

همین که از لحاظ اخلاقی و رفتاری سالم باشه و اهل کار و زندگی مطمئن باش با هم پیشرفت میکنید 

من خودم وقتی ازدواج کردم سنی نداشتم شوهرم دانشجو بود شغل ثابت نداشت و ی اخلاقی که داشتم این بود هیچوقت با دیگران از لحاظ مالی مقایسه نکردم  

چند سال قناعت کردیم و سختی کشیدیم 

ولی الان زندگی عالیه و مشکلی نداریم 

خونه ماشین شغل خوب درآمد خوب داریم 

دوسش که دارم ولی چطور تو شلوغی شب خواستگاری ما حواسمون نبود خودشون نشستن با هم بستند‼️

خیلی راحت به همسرت بگو من همون 313 قبول دارم. روز عقد با عاقد هماهنگ کنید و همون 313ببندید.

به همسرت بگو من رضایت ندارم 

منم از همین میترسم حامله م،دلیل جدایی چیبود

ببین همه مثل هم نیستن که من دیدم کسی که جداشده سرحضانت کلی دعوا داشتن مثلا پدر از بچه اش نمی‌گذشت پدرایی هستن که نفقه بچه رو حتی بیشتر ازچیزی که دولت میگه پرداخت میکنن به بچه میرسن هفته ای دو روز میبرن پیش خودشون نمیزارن بچه ازپدر محروم بشه من شوهرم اعتیاد داشت دستش خالیه بعدم من شرط گردم حالا که نفقه ومهریه نمیده زحمت خرج وبزرگ گردنش بامن پس حقم نداره دیدنش بیادحالا توببین شوهرت جچور آدمیه یا دیدم تواقوام یکی جداشد شوهرش شش دونگ خونه جای مهریه دادبهش گفت بابچه اینجازندگی کن اواره نشو 

ببین همه مثل هم نیستن که من دیدم کسی که جداشده سرحضانت کلی دعوا داشتن مثلا پدر از بچه اش نمی‌گذشت پد ...

من نصف خونه هم بناممه ازش خریدم قبلا ولی بااینکه گندکاری کرده حاضر نیست نصف دیگه رو بزنه که من طلاق نگیرم

..........
خوب کرد همینم واسه دختری که با اکسش بره بیرون در صورتی که قرار ازدواج کن زیاد

نرفتم بیرون تو دانشگاه همو دیدیم همکلاسی هستیما چقدر راحت تو ذوق آدما میزنید بهشون حس گناه میدید 😢

نرفتم بیرون تو دانشگاه همو دیدیم همکلاسی هستیما چقدر راحت تو ذوق آدما میزنید بهشون حس گناه میدید 😢

ببخشید عزیزم  ناراحت شدم ولی واسه خودت میگم فراموش کن تو دیگه ازدواج میخوای بکنی گلم شرمنده یکم اعصابم واسه عروس هلندیم خورد تایپک تو هم دیدم ریختم بهم 

2810