2777
2789
عنوان

بیایین از لباس ها و کیف هایی که گرفتم براتون عکس بزارم😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 67957 بازدید | 1019 پست
اسی همه چی عالی.فقط صفحه دو بودن؟ دیگه نذاشتی؟ مجردی؟

مجردم 

نه دیگ نذاشتم 

اگه دوس داشتین بقیشو بعدا میزارم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا خیلی زیاد خرید میکنم چه لباس چه لوازم ارایش چه کفش چه خوراکی چیزی خریدن حالمو خوب میکنه حتی ش ...

شغلت چیه اسی؟ چقدر حقوق میگیری انقدر ولخرجی میکنی دختر پس انداز کن 

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
2804
مجردم نه دیگ نذاشتم اگه دوس داشتین بقیشو بعدا میزارم

بله بزار بیزحمت. من با خریدبقیه هم خیلییی ذوق میکنم😍😍😍منم گوگولی پسندم با ۳۵سال سن و ۳بچه😬😬🤣🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

@کلاآدمابایدمنطقی_باش    

بیا دوستم عکس ببین😁

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              وزن فعلی:62-وزن هدف:58... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... {دیالوگ سریال یکه و تنها}  اتک غمگین ترین تراژدی  لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

شلوارای یه خریدت از کل شلوارای من بیشتره😐😂

😂عزیزم شما عین من نباش 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یک ربع نباشم برگردم سایت کن فیکون شده از دعوا و توهین و تاپیک و مزاحم بگیر تا بقیه چیز هایک دونه تاپ ...

حرف شما درسته و واقعا هم کارتون سخته خسته نباشید.❤

ولی عادلانه نیست.

خیلی هارو بی دلیل تعلیق میکنید و میترکونید 

نمونش همین تاپیک ما

#اکیپ جذاب سایت🤗🌱🫶 بنده یک عدد دختر دهمی با رشته تجربی و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅و ب شدت مودی هستم🙃😄قدرت درکم تقریبا بالاس شاید بتونم آرومت کنم🙃 من هیچ وقت آخر پیام ها و نظر هام نقطه(.) نمیزارم اگه جایی دیدی گذاشتم بدون از دستت ناراحتم 🙂من اگ یکی بد دهنی کنه جدی نمیتونم جلو خودمو بگیرم پس اگ منو ی جا دیدید مهربون ی جا بداخلاق نگید دوقطبی ام🙂 بنده خواهر ندارم از ی طرفی خوشحالم از ی طرفی ی حسرت خیلی سنگینه ت دلم🙂ی چیز بگم ببین هیچی اندازه لبخندت مهم نیست🙂همه حس ها میان و میرن هم شادی های عمیق هم گریه های عمیق فق مهمه ک ت چجوری برخورد کنی🙂 بنده یک عدد دختر اسکیتیست و مسلط ب زبان هستم🫶🌱 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)...سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

حرف شما درسته و واقعا هم کارتون سخته خسته نباشید.❤ولی عادلانه نیست.خیلی هارو بی دلیل تعلیق میکنید و ...

تقصیر ایشون نیست عزیزم گزارش میخورن 

شغلت چیه اسی؟ چقدر حقوق میگیری انقدر ولخرجی میکنی دختر پس انداز کن

حقوق نمیگیرم عزیزم برای خودم کار میکنم 

دیگ نمیتونم واضح بگم چون پربازدید شده 😁

پس انداز هم میکنم البته با فشار خانواده🤣🤣

کی پول اینارو میدههپدر شغلشون چیه

خودم عزیزم 

2809