2777
2789
عنوان

کیا با خواهرزادها شون صمیمی هستن

191 بازدید | 23 پست

مم یه خواهرزاد دارم نزدیک ۲۰سالشه اما هرجای برم اونم باهامه همه دنیا یه طرف اونم یه طرف یه تار موهاشو به صدتا دنیا نمیدم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

من خواهرزاده ام سه سالشه باهم صمیمی هستیم😂

آقا من میخوام ترک کنم🤦 بیکار میشم سرم تو گوشیه. اگر منو دیدید اینجا دارم تاپیک گردی میکنم دعوام کنید. مگر اینکه خودم تاپیک زده باشم و سوال داشته باشم.

عه مث منو بچه خواهرام. 

و البته منو خاله هام. 

ما همه جا باهمیم انقدرم بهمون خوش میگذره. 🥲🥹

قربون خالم برم همین سرصبی رفتن شهر خودشون. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
خداحفظش کنه مال من پسر

خواهرزادم ک پسره ۲۵سالشه تا ۲۰سالگی خیلی اوکی بودیم بعد دیگه ازم فاصله گرفت الان خواهرش خیلی بم نزدیکه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
عه مث منو بچه خواهرام. و البته منو خاله هام. ما همه جا باهمیم انقدرم بهمون خوش میگذره. 🥲🥹قربون خال ...

نه خاله هام نه ندوست خخخ

وااااااااااای من جونمم میدم براشون 32/26/19 همه دخترن فاصله ی سنیمم با 32کمه کلا باهمشون جورم برادرز ...

خداخفظشون کنه

2809