2777
2789
عنوان

من که باردار نبودم ولی چرااا

103 بازدید | 12 پست

من ماه اولی بود که اقدام کردم دوره هام همیشه۲۶روز بود همیشه هم سر وقت پریود میشدم ولی این ماه که اقدام کردم پریود نشدم تا امروز ۵روز عقب انداختم، چرا؟؟؟  الانم فکرکنم دل درد وحشتناکی در انتظارم باشه کیسه آب گذاشتم و دارم گرمی میخورم🥺

چطور میگی باردار نیستی؟ 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

اگ باردار باشی کیسه داغ و گرمی ضرره

ممکنه باردار باشی بیبی نشون نده

برو‌آزمایش خون

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب پریود شدم الان

تو اقدام تاخیر در پریود و بهم ریختن سیکل طبیعیه

انشالله ب زودی نتیجه بگیری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
یعنی نشونه خوبیه تاخیر؟

برا من که خوب بود

جالبه من اصلا به فکر بچه نبودم شوهرم تو عمل انجام شده قرارم داد ولی الان دلم میخاست که باشه

همیشه همینه

نگران نباش

گاهی با اینکه هردو‌کاملا سالمید تا ۱_۲ سال ممکنه لقاح انجام نشه

گاهی هم با دو سه بار میشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲