2777
2789
عنوان

لطفاً بیایید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست
به نظرم یه مشاوره برن شاید تاثیر داشت دیدم آقایونی که افسردگی بعد از زایمان همسر گرفتن

حالا اینو درک میکنم ولی رابطمون خوب بود قبل بچه شوهرم گرم بود الآنم خب از نظر هزینه ها شاید سخت باشه ولی رابطه رو اکثر آقایون بیشتر از خانوما طالب هستن نمیتونم درک کنم چرا برا رابطه پیشقدم نمیشه

حالا اینو درک میکنم ولی رابطمون خوب بود قبل بچه شوهرم گرم بود الآنم خب از نظر هزینه ها شاید سخت باشه ...

خوب وقتی روحیه خراب و داغون باشه از نظر رابطه هم ضعیف میشن برو مشاور انشاءالله حل میشه،به خودش بگو میخوام کمک کنیم بهم رابطه مون مثل سابق قشنگ بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اگه یکسره خوابه ببرش تو اتاق کنار هم باشید،دوقلوهای من یکیشون رفلاکس داشت شب تا صبح بیدار بود من ...

آخه قبل من میگیره می‌خوابه تا من بچه رو بخوابونم برم پیشش اون تو خوابه نازش هست متوجه نمیشه دقیقا شوهرم منم در رو می‌بنده😢

2805
خوب وقتی روحیه خراب و داغون باشه از نظر رابطه هم ضعیف میشن برو مشاور انشاءالله حل میشه،به خودش بگو م ...

اهل اون چیزا نیست مطمعن نیستم بره یکم از نظر فرهنگی اختلاف داریم اون تو شهرستان بزرگ شده رفتارهایش قدیمیع

شما بخواب بغلش کن متوجه میشه نگران نباش

باشه حتما امتحان میکنم ببینم اونم جواب میده یا نه ولی باید قبلش بچه رو بزارم اون یکی اتاق چون صدا بیاد زود پا میشه یکی دو بار رفتم پیشش بغل کردم تا خواستیم ببخشید رابطه برقرار کنیم از خواب پا شد دیگ ن تو همسرم ذوقی موند ن برا من اعصابم خراب شد یه بارم بخاطر بچه زود شروع کرد باور نمیکنی ۱دقیقع هم نکشید اصلا اگ نمیشد از اون بهتر بود

باشه حتما امتحان میکنم ببینم اونم جواب میده یا نه ولی باید قبلش بچه رو بزارم اون یکی اتاق چون صدا بی ...

عشقم سعی کن تو روز نذاری بچه زیاد بخوابه سرش با موسیقی و بازی گرم کن

عشقم سعی کن تو روز نذاری بچه زیاد بخوابه سرش با موسیقی و بازی گرم کن

اره درستش اینه یکم در طول روز می‌خوابه ولی بعضیا خوابش ب نفع کنه چون تنهام کارام میمونه زیاد بیدار باشه شوهرم دیر میاد اکثرا کسی نیست نگه داره 

اره درستش اینه یکم در طول روز می‌خوابه ولی بعضیا خوابش ب نفع کنه چون تنهام کارام میمونه زیاد بیدار ب ...

منم دست تنها بودم با دوتا بچه،بیدار که میشه براش تلویزیون روسن کن ولی جلو چشمش نباشه،یا بذار تو کریر و به کارهات برس