2777
2789
عنوان

لطفاً بیایید😭

145 بازدید | 26 پست

از بی درکی شوهراتون بعد بچه دار شدن بگید خودشون بچه میخوان بعداً ک بچه دار شدیم نه کمکی نه محبتی من واقعا احساس تنهایی میکنم جای خوابشو جدا کرده رابطه هم نداریم چیکار کنم آخه 

من دوقلو زایمان کردم شوهرم همین شد بعد چند سال تحمل نکردم جدا شدم،حالا شما ب نظرم یه سر برید مشاوره ...

واقعا جدا شدید سر این موضوع💔🥲منم از این میترسم دیگ عادت بشه بخاطر بچه تحمل میکنم آخه جدا بشم بچه رو چیکار کنم شما دو قلو هاتون پیش خودتون میمونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
واقعا جدا شدید سر این موضوع💔🥲منم از این میترسم دیگ عادت بشه بخاطر بچه تحمل میکنم آخه جدا بشم بچه ر ...

سر این موضوع و چند تا موضوع دیگه،تا ۷ سالگی پیشم بودن ولی بعدش حضانت دست خودشه هفته ای یکبار میبینمشون

خب شما برو پیش شوهرت بخواب همین حرفایی که به ما میزنی رو به خودش بگو .بگو ما بچه آوردیم پیوندمون قویتر بشه نه ضعیف تر .خودت هم باید تعادل رو نگه داری همه ش به بچه برسی و حواست به شوهرت نباشه همین میشه .همه چی باید سر جای خودش باشه مهمترین نیاز مرد نیاز ج .چطور چندوقته رابطه ندارید؟ 

خب شما برو پیش شوهرت بخواب همین حرفایی که به ما میزنی رو به خودش بگو .بگو ما بچه آوردیم پیوندمون قوی ...

خب میرم هرازگاهی ولی وقتی میرم جای دیگ اون نمیاد پیشم تا حالا هم چند بار من برا رابطه پیشقدم شدم 

خب شما برو پیش شوهرت بخواب همین حرفایی که به ما میزنی رو به خودش بگو .بگو ما بچه آوردیم پیوندمون قوی ...

عشقم نمیشه که همه ش زن فداکاری کنه من خودم کنار کار بچه ها به همه کار خونه میرسیدم خودمم پیش قدم میشدم ولی باز درست نشد ،زنیم ببخشید حمال که نیستیم بچه هم از خونه ننه بابامون نیاوردیم خودشون میخوان بعد ما باید مسئولیت قبول کنیم ببخشا دور از جون همه بچه کاشتن حیوان هم بلده اینکه هر دو هوای همو داشته باشن تو بچه داری خیلی مهمه

عشقم نمیشه که همه ش زن فداکاری کنه من خودم کنار کار بچه ها به همه کار خونه میرسیدم خودمم پیش قدم میش ...

همه حرفات رو قبول دارم من اگه به شوهرش دسترسی داشتم که خیلی حرفا بارش میکردم فعلا با ایشون طرفم هر چی برای بهتر شدن رابطه ش از طرف اون به ذهنم رسید گفتم وگرنه قطعا مرد خودش باید وجدان داشته باشه عاطفه داشته باشه 

همه حرفات رو قبول دارم من اگه به شوهرش دسترسی داشتم که خیلی حرفا بارش میکردم فعلا با ایشون طرفم هر چ ...

به نظرم یه مشاوره برن شاید تاثیر داشت دیدم آقایونی که افسردگی بعد از زایمان همسر گرفتن

نه شب تا صبح میخوابه

خوب اگه یکسره خوابه ببرش تو اتاق کنار هم باشید،دوقلوهای من یکیشون رفلاکس داشت شب تا صبح بیدار بود من بچه بغل تو خونه راه میرفتم آقا تو اتاق خواب بود درم میبست صدا نره

2809