2777
2789
هیچی دیروز رفتیم کافه با دوستم عکس گرفتیم گذاشت استوری ...درومد گفت این پسره کیه :)))))لنت بت زننن م ...

توهم رو دخترا کراش میزنی🤣

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

تو که پیاممو میخونی میشه واسه پدر و مادرم از ته دل واسه سلامتیشون و بعدم حل مشکل مالی و فراوانی رزق و روزی مالی و غیر مالیمون دعاکنی؟ دعا کن کار بابام جور بشه هم  اول از زیر این قرضا بیان بیرون، هم بتونن خونه تو یه جای سالم و هوا تمیز دست و پا کنن و هم بتونن چکاپ و آزمایشاشونو برن و به سلامتیشون برسن که من خیالم راحت بشه ازشون و از سلامتیشون.هم این که که پولشون الان نمیرسه کمک من کنن ازم حمایت کنن.بتونن کمک من کنن تو زندگی واسه هدفا و آرزوهایی که همینجوری مونده فعلا. چون به پشتوانه مالی نیازداره.میشه واسه لامتی همسرم و خودمم دعا کنید؟برای طول عمر و سلامتی هممون...زندگی منم با شوهرم درست بشه همه چیز برعکس بشه و عزت و احترام و عشق رو ببینم.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
جرعت نکردم بگم بچم انقددد خوشگله:)))انقد هاته که یا حضرت عباس

ببین منم حس میکنم دخترا باحال تراز پسران😭😭

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

2809