2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ،نورا خدا میشه برام دعا کنید ،خالم خیلی بده ،تو۲۸زندگی که کردم هرروز خدا جنگ ودعوا بوده ،حتی یه روز یه روز خوشم ندیدم 😭 ،کم جنگ ودعوا داشتیم ،اختلاف وجنگ زندگی خواهرمم کم بود ،الانم با بچه هاش اومده خونه ی ما ،با شوهرش دعوا کردن ،دیگه هرلحظه فقط فقط ارزوی مرگ میکنم ،از خدا میخوام هرچی مریضی هست بریزه روسرم ،اما حداقل اونا دیگه برن سرخونه وزندگی خودشون😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مثلا کی کسی راسراغ ندارم

مثلا یه مشاور یا فرد روحانی🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
عزیزم میشه اینجا یه چیزی بنویسم؟راضی هستی؟

آره عزیزم راحت باش❤

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداشت کنید. عضو شدین کد معرف منو بزنید تا به هر دومون بده معتبره.

اینم کد من

milli-6u7qi

خواهش میکنم بزنید پولش برداشت کنم نیاز دارم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد 

خدایا به حق محمد و آل محمد همه ی مریض هارو شفا بده 

خدایا به حق محمد و آل محمد ظهور آقا امام زمان را نزدیک گردان🖤🖤🖤الهی دلهای همه شاد باشه....🖤🖤🖤

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

یا صاحب الزمان❤

سلام خانوما الان تو پشت دره اتاق عملم منتظرم تا ببرنم داخل شمارو به آقا صاحب الزمان قسم میدم برای من دعا کنید امشب دیگه این عمل موفقیت آمیز باشه و من برای همیشه خوب بشم و این توده عود نکنه تا الان ۳ بار عمل کردم امشب بار چهارمه،😭😔😌 آقا جان مهدی موعودم شمارو به بی بی فاطمه زهرا قسم میدم برای موفقیت عملم و شفام ضامن بشید پیش خدا آقا جانم دورتون بگردم دیگه خسته شدم دارم با اشک چشم می‌نویسم براتون 

2810