2777
2789
متولد ٧٣ ام

🤦🤦🤦پس چرا مثل بچه های کوچیک داره ازت سواستفاده میشه نمیتونی جلوی سواستفاده رو بگیره !!کم سن سال نیستی چرا تو این رابطه سمی موندی میخوای تباه کنی خودتو ؟ به خدا که اگر مجرد بمونی تا صد سال دیگه هزاران بار میارزه به ازدواج با همچین مردهایی زن رو پیر داغون میکنن  این از مردونگی بویی نبرده فقط متوقع وقیح با همین وقاحت یه روز جلوت میگه تو بی ارزش شدی من یه کالای مارک دار می‌خوام کسی که بهم منفعت برسونه نه تو ،به این اعتماد نکن ایندت نابوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو که بابات پولداره اگه این چیزارو ازت میخواست میکردی براش؟ یه سری حتی داشت با گریه می‌گفت عزیزم اصل ...

چه پرروئه بهش میگفتی بابام همه چیزو به نام مامانم زده یا داداشم به سرعت نور باهات بهم میزد

2804
عهههه واقعا درست نیس بگم ولی کار خوبی کردی به مولا

بهترین تصمیم زندگیم بود🥲❤️

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

نه نیست.مشخص دنبال چیه.بلاک کن بدون کوچکترین توضیحی.من موقع ازدواج جهزیه نبردم(شرابطش نداشتم)گفت غمت ...

چرا توهین میکنی؟؟؟ در آمد خیلیا زیر ۲۰ هستش توهین نکن

بعدشم خیلیا با این ۲۰٫۳۰ تومن خیلی کارا کردن این آقا عرضه نداشته 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بهترین تصمیم زندگیم بود🥲❤️

درسته این مدتی که سرش هدر دادی کم نیس 

اما بهتر از یه عمره .

پسر زیر ۲۵ سال همه اش بچه بازیه 

عقل درست حسابی نداره که 

هرچقدر بگن آدم با آدم فرق می‌کنه چرته محضه 

این کاملآ مشخص بود بچه اس 

درسته این مدتی که سرش هدر دادی کم نیس اما بهتر از یه عمره .پسر زیر ۲۵ سال همه اش بچه بازیه عقل درست ...

اره

با یکی دیگه آشنا شدم خیلی آدم خوبیه 

اسفند میشه ۲۴

دیروز قرار بودیم گل خریده بود برام رفتیم بیرون عکس گرفتیم 

ایشون باید شوگر مامی، پیدا کنه چون فقط اون موجود احمق میتونه باهاش، کنار بیاد و خواسته هاشون تامین کنه

ایشون زنی میخواد که هیییچ خرجی که نداره هیچ، براش منفعت مالی و تامین نیاز جنسی هم بکنه

2809