2777
2789

چه متوقع!

منم شاغلم ولی هیچوقت خودم رو مسول پرداخت قبض و بدهی و قسط نمیدونم 

زن وظیفه ای نداره واسه کار کردن 

مسولیت خرج خونه صفر تا صد رو دوش مرده 

زن هم درصورتی که خودش بخواد میتونه لطف کنه و کمک خرج بشه ولی همش لطفه هیچ وظیفه‌ای نداره واقعا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوق العاده ادم سمی ای هست هیچ قدمی به سمتش برندار تا زمان بگذره اونموقع دو دستی میزنی تو سرت که خاک بر سرمن که دلم بااین بود بهت قول میدم

خودم برا یه خل و چلایی گریه میکردم چندسال قبل که الان باخودم میگم خداروشکر که نشد خداروشکر که حذف شدن از زندگیم 

خدا خیلی دوست داشته که اون ادمو حذف کرده اینو چندماه شایدم چندسال بعد میفهمی

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ببخشید من توهین نمیکنم ولی خیلی گاوی اگه ی ثانیه باهاش بمونی  و اگه موندی و هربلایی سرت اومد حقته

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
کسی بالاتر از اون ندیدی که بهتر باهات رفتار کنه وگرنه هیچی نیست این مرد

نه چرا دیدم این سطح پایین تر و بدترین کیسم بود ولی چند سال باهاش بودم و چون خیلی دیوونه بازی درورد که باهاش بمونم عاشقش شدم 

کاربری دست ٣ نفره

به خدا این شب به شب برای اینکه باهات بخوابه ازت پول میگیره ببین کی گفتم🤣

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

این از الان خونتو کرده تو شیشه برید زیر یه سقف تمام خون بدنتو میمکه تموم میشه 

یعنی چی اخه تو هم بخوری بخابی شبم حالتو بکنیم منم برم سرکار

میگفتی بهش اگه خیلی سختته بیا تو بخور بخواب خرجتم با من

عجب دوره و زمونه ای شده

۳۷ سالشه هیچکار نکرده از دختر مردم توقع داره بلندش کنه

ببین پسری که عاشقت باشه این حرفارو نمیزنه

پسر عاشق خیلی فرق داره این پسر دیده عاشقشی میخاد ازت سو استفاده کنه

من رلم عاشقمه( نمیخام صرفا فک کنی تعریفه از. خودم نه) ما مشکل زیاد داریم ولی از لحاظ پولو این حرفا هیچوقت نذاشته یچیز خودم بخرم هیچوقت اسم پول نمیاره  همیشه میگ بعد ازدواج نمیزارم بری سرکار مگ من بی عرضم ک خرجو ندم؟ میگه زن من باید لا پر قو باشه ولی خودم سختی بکشم مهم نیس  میگ که جهازتم نمیخام بابات فشار بیاد بهش خودم چند تیکشو میخرم.....

پسر عاشق اینمدلیه

موندم تو عاشق چیه این پسر خودخاه پرو شدی....

2810