من خیلی زجر کشیدم خیلی زجر کشیدم خیلی😭به حق این روز عزیز از ته دلت برام دعا میکنی دق مرگ شدم ولی زنده موندم
فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
خدا کمکت کنه منم خیلی مثل تو زجر کشیدملطفا توام دعا کن برامانشاالله خوشبخت شی
چشم مرسی♥️
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم زجر کش شدم ولی نشد چیزی که بهتر بود میشد...دیگه عادت کردم خاستم بگم گاهی نمیشود که نمیشود که نمی ...
😭😔💔💔💔💔💔💔
1
5
10
15
20
25
30
35
40