2777
2789

بچه ها من تو این سه سال که عروسی کردم بیست دفعه عمه های شوهرم رو دعوت کردم و جوون هم هستن عمه هاش همیشه عزت و احترام هفته پیش عمه شوهرم مهمونی زنونه گرفته بوده کل طایفه شوهرم با یدونه از جاریهام رو دعوت کرده بود بزن و برقص جز من و یه جاری دیگم بعد من اینجا غریبم کسی رو ندارم برای اینکه احساس تنهایی نکنم خیلی باید هوای منو داشته باشند ولی برعکسن بعد شبش هم شوهرم گفت بریم به عمم سر بزنیم خلاصه رفتیم دیدم همه مهموناش رفتن خونشون جاریم رو شام هم نگه داشته من این موضوع مهمونی رو بعدش فهمیدم و شوهرم گفت وگرنه پا نمیزاشتم خونشون شما باشین ناراحت نمیشین چه واکنشی نشون میدین علت این رفتارش چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

معلومه ناراحت میشم. تو هم بقیه رو دعوت کن این یدونه رو نگو بیاد متوجه شه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بعد که بهش گفتیم گفت فلان غذا رو درست کردم چون زنت دوست نداشت نگفتیم چه ربطی داره اصلا🤦‍♀️😑

چه ربطی داره مگه شما واسه شکمت میخاستی بری. اونها وظیفه شون بوده دعوت کنند بعدشم میتونستند نهایتش برای شما یه غذای دیگه درست کنند

با آدمی که بهت ارزش نمیزاره دیگ هیچ ارزشی قائل نشو و قطع رابطه کن باهاش عزیزم منم جای تو بودم همین رفتار رو میکردم 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
2809