2777
2789
عنوان

حالم بده بخدا خستم نمیخوام دیگه درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 41 پست
برای کنکور کتابای تخصصیش زیاده و مهارت میخواد خیلی راحت نیس منطق و فلسفا دو پایه جامعه شناسی سه پایه ...

راجب کنکورش میتونی بیشتر برام توضیح بدی؟

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

راجب کنکورش میتونی بیشتر برام توضیح بدی؟

اره خودم انسانیم 

علوم و فنون وزن و عروض داره که سخت ترینشه باید کلاس بری شامل قلب ابدال وزن یکسان و ناهمسان یک لختی و دولختی 

ریاضی میتونی اصلا کار نکنی و نزنی تو کنکور ولی توی کنکور درصد سازه 

اقتصاد جامعه شناسی روانشناسی دروس درصد سازن

منطق فلسفه از انجایی که درس سختیه خیلیا نمیزنن اونم درس تراز سازه 

فارسی عمومیه ولی تو امتحان سخت میاد توی کنکوز تاثیر داره توی کنکور نمیاد ولی تاثیر داره 

تاریخ هم حفظیه 

جغرافیا ولی مفهومیه باید بفهمیش که بتونی بخونی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خودم انسانیم علوم و فنون وزن و عروض داره که سخت ترینشه باید کلاس بری شامل قلب ابدال وزن یکسان و ...

اگه همه اینا رو من بخام ازشون ازمون بدم 

رتبه کنکورم باید حداقل چند بشه ک برم حقوق

اگه همه اینا رو من بخام ازشون ازمون بدم رتبه کنکورم باید حداقل چند بشه ک برم حقوق

رتبه برای دانشگاهی مثل صنعتی شریف یا تهران باید زیر ۱۰۰۰ باشه که حتمی قبول شی 

ترازت رو معدل بالا میبره باید معدلت نزدیک ۲۰ باشه که ترازت رو بالا ببره علوم و فنوت و فلسفه جر دروسین که سخت میان ولی شما که ریاضی هستی بای امسال یازدهم و دوازدهم رو با هم امتحان بدی چون دو پایه تاثیر داره روی معدلت بیشتر کار کن که معدل بیشترین تاثیرو داره بعد کنارش تست برن 

هر چقدم رتبه ات یهتر باشه شانس قبولیت بیشتره

2804
رتبه برای دانشگاهی مثل صنعتی شریف یا تهران باید زیر ۱۰۰۰ باشه که حتمی قبول شی ترازت رو معدل بالا میب ...

اگه امسال تغییر رشته بدم و برم ادبیات راحت تر میتونم قبول شم برا حقوق

یا اینکه همون کنکور تخصصی ادبیات بدم؟

اگه امسال تغییر رشته بدم و برم ادبیات راحت تر میتونم قبول شم برا حقوقیا اینکه همون کنکور تخصصی ادبیا ...

چون دو سال رو ریاضی خوندی اونقدام راحت نیس چون ریاضی حل کردنیه ولی انسانی مفهومیه و باید کنکور تخخصی انسانی بدی و براش سوابق تحصیلی ایجاد کنی 

وزن و عروض خودش بحث راحتی نیست

بخون مجبوری بخون با حال گند و بدترین چیز بازم بخونچون مطمئن باش ریاضی و تجربی صدبرابر سختترهخواهر من ...

وکیل میشی رشتت اینده داره وکیلا تمام ماین

منی که مهندسی مکانیک خوندم و شدم مهندس ناظر و طراح تاسیسات مکانیکی ساختمون ) ازموناشو قبول شدم ( ۴ ماهه پروانه گرفتم یدونه کارم بهم ندادن

ریدن به صنعت ساختمون با این گرونیا

وکیل میشی رشتت اینده داره وکیلا تمام ماینمنی که مهندسی مکانیک خوندم و شدم مهندس ناظر و طراح تاسیسات ...

عزیزم🥲🥲درکت میکنم ولی ناامید نشو به تلاشت ادامه بده

تویی که تو ازمون قبول شدی بعدشم پس میتونی جا نزن

عزیزم🥲🥲درکت میکنم ولی ناامید نشو به تلاشت ادامه بدهتویی که تو ازمون قبول شدی بعدشم پس میتونی جا نز ...

ببخشید من پسرم ۲۶ سالم تموم شده رفتم تو ۲۷ سال

سربازی ۲ سال بدبختی کشیدم که بتونم ازمون نظام مهندسی بدم

با کلی بدبختی طراحیشو قبول شدم پروانه نظام مهندسی گرفتم هم نظارت هم طراحی

۴ ماه پیش

الان بشدت از رشتم بدم اومده و یکمم نا امید شدم 

و تو اتاقم با بازیای کامپیوتری خودمو اروم میکنم

عزیزم🥲🥲درکت میکنم ولی ناامید نشو به تلاشت ادامه بدهتویی که تو ازمون قبول شدی بعدشم پس میتونی جا نز ...

والا ساختمون ساختن انقدرررر گررووونه که ادم عادی نمیتونه ساختمون بسازه 

اونیم که پول داره و میسازه با شهرداریا ضد و بند میکنن و فقط کارای نظام مهندسیشونو همون مهندسای کارمندای شهرداری فقط انجام میدن و مهندسای بیرونو هیچ ادم حساب نمیکنن

2809