2777
2789
عنوان

چرا بیشتر از یکی دوماه نمیتونم با پسری دووم بیارم آخه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 63 پست

تو قصد ازدواج داری ممکنه پسرها قصد ازدواج نداشته باشن .الان کمتر کسی هست که به ازدواج فکر میکنن ..دنبال تنوع و لذت های زودگذرن ...و ثانی اینکه ما برای ازدواج خود پسره رو انتخاب نمیکنیم میخوایم با شرایط پسره ازدواج کنیم متاسفانه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول هدفت رو از رابطه مشخص کن بعد ناخنک بزن به همه پسرا، اینجوری خودتو داغون میکنی دختر خوب

هدفم مشخصه،ازدواج

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

عزیزم دلایلت منطقیه برای کات کردن.

خوب بود مثل بعضی دخترا بودی که پسره جلوش مواد هم بزنه باز میگه چون دوستش دارم نمیشه کات کنم؟!

اینم که دوست شدی و دیدی مناسب نیست و کات کردی دو هیچ جلویی.

اگر با قلب بود تموم نمیشدن میموندیم توی رابطه و ادامه میدادیم

نمیدونم چی بگم منم با یه نفر یک سال خورده ای بودم میگفت وفا نداری منم موندم باهاش با بد اخلاقیاش ساختم هرچی میشد من برا آشتی میرفتم آخرشم آبروم برد

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
ینی چی پس چیکار کنم خب هدفم از رابطع رو مشخص میکنم

ب هرکی بگی ازدواج فرار میکنه بزار طرف خودش عاشقت شه بگه ازدواج اصرار کنه بهت

من باهرکی فازم ازدواج بود فرار میکرد کسایی ک محل نمیدادم بعد چندسال خودشون ب زور میومدن خاستگاری

مگه مجبوری همه را یه. دور امتحان کنی خب صبر کنادم حسابی دیدی اوکی شو باهاش

حسابی بودن در ظاهر 

این آخریه کارخونه دار بود 

اون بیکار سی ساله مهندس بود فوق العاده اخلاق عالی 

اکثرن با شخصیت و پولدار و با لول بنظر میرسیدن

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

خب بالاخره توهرزندگی که بری مشکلاتی هست چرافکرمیکنی شوهرینی یه موردهمه چی تموم.مگه دختراهمه چی تمومن نه. زندگی روباید ساخت همینه،مگه نمیبینی هرزنی داره بااخلاقای خاص شوهرش میسازه،یکی خسیسه یکی بددله ....

۷۵.۹۲۸۰
2810