2777
2789
من درحد خودم و شرایطم توقع دارم نه بالاتر نه کمتربماند که همکارام به مرد پزشک هم ازدواج کردن خیلیاشو ...

دوست عزیز من از خودم مینالم عقده ازدواج یاازن پزشک ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلییییییی عجیب بود ک حرف زشتی زدی و گفتی دختر ۲۸ سال اگ خوب بود ک رو زمین نمیموند ......متاسفم برا افکار پوسیده ی یک عده پسر داغون ک بالا جا ندارن بشینن پایینم دوس ندارن بشینن....

خدا کنه تا ابد مجرد بمونی ک هیچ دختری بدبخت نشه نا خواسته زنت بشع.....چون خیلی عهد بوقی حرف میزنی  بعید میدونم دانشگاه رفته باشی 

خب اگه ازدواج برات مهم نیست پس چرا در موردش تاپیک زدی؟! عجیبه واقعا ... دو ساعته داریم طرف رو متقاعد ...

ایشون انگار یک پزشک ۱۳ ساله میخوان ن کسی ک ۱۲ سال فقط برا پزشکی خونده ک الان پزشکه اگ از سن ۱۷ هم حساب کنی حداقل ۲۸ سال ۲۹ سالش میشه و الانم مدرک پزشکی گرفته

واقعیت اینه که حتی یک دختر بیکارو‌بی‌پول حتی با سن بالا میتونه و حق داره یه مرد پولدار و موفق خیلی سطح بالاتر از خودش بخواد و امکانش هم کم نیست

ولی برای مرد‌ همچین چیزی کلا غیرممکنه بهش میگن هایپرگامی

واقعیت اینه که حتی یک دختر بیکارو‌بی‌پول حتی با سن بالا میتونه و حق داره یه مرد پولدار و موفق خیلی س ...

متوجه شدم. فقط هر وقت میرم تو جامعه اعتماد ب نفس میگیرم . از شرایط زوجینی ک میبینم