2777
2789
پولدار و خرج کن باش زشت کچل شکم گنده باش ببین چطور دنبالت میان

دقیقا حرف خانمای اینجا همش پوله.  حتی اون معلمی ک اولش خیلی فلسفی وارد بحث شد 😂😂

وقتی  خانم معلم جماعت دنبال حقوق بالا باشه . دیگه پزشک و کارمندش چین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر حقوق کم نیگیره میدونه چرا دنبال مرد حقوق بیشتره؟چون خرج زندگی تو جامعه ما با زن نیست! خرج زندگی ...

خوبدشما طرز فکرت اینه . ک طرز فکر اکثرین،اینجا همینه وری تو جامعه اینجوری نیست . من همکارم تو هنرستان خانمش پزشکه . ب شدت پایدار . شما هم میتومی کنکور بدی و بهترین رشته قبول شی و دنبال پول یکی دیگه نباشی .چون زندگی دو نفرس . هر دو باید کار کنن الان ماشالله معلمای خانم تپعشون از پزشکای خانم بیشتر شده برعکسه.  

خب اشکالش چیه؟ وقتی دو طرف با هم تفاهم داسته باشن ۶ سال تفاوت سنی با ۱۰ سال مگه چقد فرقشه؟دقیقا من ه ...

اشکالش رو اگه حرف من قبول نداشتی میتونی بری از مشاورای ازدواج بپرسی

اشکالش همون جاس که شوهرت مثلا وارد دوران دهه ۴۰ و میانسالیش میشه ولی شما هنوز تازه اول جوونیته وارد دهه ۳۰ شدی

اشکالش اونجاس که شما بخوای نخوای میای حرف کسی که ۱۰ سال ازت کوچیک تره یعنی ۱۳ ساله رو گوش بدی که شوهرت بیاد تو همه ماجرا زندگیتون حرفت گوش بده و فکر نکنه از روی خامیه؟!

اشکالش اینه یکی مثل اسی ازدواجای استثنا تو جامعه دیده اینقدر پرتوقع شده برا دختر ۲۸ ساله ناز میکنه میگه دختر کم سن میخوام درحالی خودش ۳۳ سالشه و سن پدر شدنشه اگه بخوای طبق حرف خودش پیش بریم که میگه ۲۸ برا دختر دیره! اونوقت خودش تازه دنبال همسره

اشکال زیاد داره منتها نه تو این سایت جاش هست گفته بشه نه اینکه کسایی مثل شما ناراحت بشن

(اینا هم برای ناراحت کردنتون نگفتم انشالله برای شما استثنا باشه و زندگیت عالی)

فعلا ک خدا خواسته ما ازدواج نکنیم

در این دنیای وانفسای بی شوهری.......

هر جا بری شوهری....

یعنی فقط کافیه بری خواستگاری سریع شوهر میشی سریع داماد میشی سریع مزدوج میشی....میگی ن کافیه امتحان کنی داداش

پس غصه قیافه نخور پولدار شو

شما میتونی پولدار شی؟ فرق شما با ی مرد چیه؟؟ تا حالا سعی کردی پولدار شی؟ سخته یا راحت ؟ شایدم شانسی باشه . شایدم اوبا رانت . شایدم پدرو مادر پولدار پس توصیه نکن

در این دنیای وانفسای بی شوهری....... هر جا بری شوهری....یعنی فقط کافیه بری خواستگاری سریع شوهر میشی ...

😂😂 نه بابا ما انقد داغونیم ک خودمون از خودمون خندمون میگیره ولی خب نسبت ب اونی ک میخواستیم بشیم

خب دیگه . الان شما ناخواسته برگشتی سر خونه اولت!!دخترا اول خیلی شیک شروع میکنن میگن قیافه و پول مهم ...

منم ار همون اول گفتم قیافه مهم نیست توی پسر فقط گافیه پولدار باشی😐

🍫🍭🔮💖💕
خوبدشما طرز فکرت اینه . ک طرز فکر اکثرین،اینجا همینه وری تو جامعه اینجوری نیست . من همکارم تو هنرستا ...

شما در حدی نیستی که بخوای کار و حرفه من رو زیر سوال ببری که دوباره کنکور بدم یا ندم!

و فکر کنم حافطه ماهی دارید چون گفتم که تدریس خصوصی دارم شکر خدا با ساعت کم کاری سن کم پس انداز محدودمو دارم پس دنبال حقوق نییستم! اگه بودم که همون ماشین سازی که شما تو رویات هم نمیتونی ببینی حقووق اونارو داشته باشی قبول میکردم منتها تفاهم ، فااصله سنی و خیلی چیزا برام مهمه نه مثل شما که تو این سن هنوز دنبال دختر کم سن و سال برا ازدواج هستی!

من دیدم پسری که نه قیافه ی جذابی داشت نه پول و نه حتی اخلاقش خیلی جالب بود ولی چون سر زبون داشت با ی ...

اینو راس میگه زبون خیلی تاثیر داره زبون که داشته باشی صد هیچ جلویی تو این دنیا 

اشکالش رو اگه حرف من قبول نداشتی میتونی بری از مشاورای ازدواج بپرسیاشکالش همون جاس که شوهرت مثلا وار ...

استثنا !!!برو کف جامعه ک انقد استثنا ببینی دیگه برات ملکه ذهن بشه . فقط دو تا همکارای هنرستان ما خانمشون پزشکن!!

سه تاشون اسناد دانشگاه . دو تاشون علوم پزشکی . شما هم فعلا با این تفکرات و حساب کتاب به جایی نمیرسی