2777
2789

دعا گرفتن تا از من سرد شعععع و جدا شیم 

الان من روش های باطل کردن دعا و سحر (سوره بقره ...) امتحان کنم رو اونم اثر میکنه؟

نمی‌دونم واقعا گیج شدم توروخدا فقط من همونم اون عوض شدههه 

من بهش دسترسی ندارم چه جوری دعای اونو باطل کنم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از دعا سردرنمیارم اعتقاد ندارم . برو مشاوره عزیزم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

2805

سوره الحمد و ایت الکرسی و چهارقل روهر روز بخون  ب خودت فوت کن ب اونم بگو همینکار کنه

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

آخه اون اصلا کلا دیگه بهش دسترسی ندارم متاسفانه 😔😔

خب ب یکی ک بهش دسترسی داره بگو عزیزم

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

باید با سرکه سفید و نمک دریایی غسل کنید تا سنگینی و دعا ازتون بره

مشکل اینه من بهش دسترسی ندارم در واقع واسه اون دعا گرفتن  ولی اصلا بعد اون ارتباطش رو کلا باهام قطع داره دارم میمیرم باورم نمیشه یه خاطر آدمای بد ذات باید اینجوری شیم 

دعا نهایتا تا ۴۰ روز کار می‌کنه بعد ۴۰ روز باطل میشه

یه سوال اگه بعد چهل روز باز بگیرن باز اثر داره ؟

بعد چهل روز سوم چی 

آخه شنیدم میگن اولاش اثر داره ولی بعدش دیگه نه یعنی تاابد نمیشه دعا گرفت 

ولی درکل راهی نیست من از راه دور دعای اون آقارو باطل کنم؟

یه سوال اگه بعد چهل روز باز بگیرن باز اثر داره ؟بعد چهل روز سوم چی آخه شنیدم میگن اولاش اثر داره ولی ...

اره میتونن بگیرن 

تنها راهش اینه خودت بری پیش یه دعا نویس خوب تا باطلش کنه براش