شبنمهسم مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 319 عنوان جوک بگید سرصبحی دلمون باز شه 66 بازدید | 5 پست هییییییییییییییییییییییی کاربری دست2نفره شبنم18ساله ؛فافا15ساله امروز | 09:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیـال_او عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3960 کاظم: سلام خوبین😍کاظم: کسی نیست مثل اینکه کسی نیست من برم بخوابم.. سه دقیقه بعدنازنین: سهومن: سلام نازنین جوون خوبی؟ ممد گل پسر: نازنین بیا پیحسن: نازنین جوون اصل میدیمصطفی: سلام به روی ماهت😍نازنین: من همون کاظمم که کسی جواب نداد😐 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3960 دختر عموم داشت شوهرشو صدا می کرد می گفت: پیشی من🐱موشی🐭جوجوی منبعد به من گفت بهرام و صدا کن... منم با صدای بلند گفتم حیووون خانمت کارت داره!!! نمیدونم چرا دختر عموم شش ماهه باهم حرف نمیزنهمگه پیشی و موشی و جوجو سه تاشوون حیوون نیستن😐🤦🏻♀️ خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3960 شب عروسی داماد داشت گریه می کرد عروس هم با چشمان گریان گفت چرا گریه می کنی؟؟ داماد گفت سالن پر دختر قشنگه من عجله کردم☹️😐😂 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3960 مرده باجناقاش مهمونش بودنزنش چای ریخت و به مرده گفت قندمون تموم شده شکر هم نداریم.... شوهره گفت درستش می کنم.. وقتی چای اورد.. گفت برادرا داخل یکی از این چاییا شکر نریختم سهم هرکی شد فردا همه مهمونشیم... همه خوردن و هیچی نگفتن تازه یکی گفت چقد شیرینشون کردی!!!!! 😐😂 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 3960 جعفر میره امام زاده می بینه یه دختره داره دعا می کنه میگه خدایا به من یه شوهر خوب بده.... جعفر هم خودشو پرت می کنه تو بغل دختره میگه خدایا هل نده خودم دارم میرم😂😐 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾