2777
2789
عنوان

برای جاریم چی بپزم😈

| مشاهده متن کامل بحث + 4674 بازدید | 316 پست
🤣🤣🤣🤣خیلی خنگه😬😬😬😬

یه دختر میارم دومادخودم میکنمش😈

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

زنگ بزن ازش بپرس منم حاملم دور بری هام دعوتی دارن چون خیلی ویارم شدیده ازم میپرسن😆

شاید جاریش یه غذایی بگه در توان اسی نباشه ، اونوقت ضایع میشه.

هرچی خودت صلاح میدونی درست کن اسی.

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن اون عنو☹️

😐💔چرا بی فانوس

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

گردنم جای تو درد گرفت 😲بگو هادی تمیز کنه

صبح زود میره سر کار شب میاد🥺تازه غذا هم میپزه چای هم دم میکنه باز هم باهام پاک میکنه 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

خودتت به صورت لواشکی تصور کن که شوهرش هی داره میگه چایی میخوام🤣🤣🤣

فقط عکس

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

یه دختر میارم دومادخودم میکنمش😈

😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

صبح زود میره سر کار شب میاد🥺تازه غذا هم میپزه چای هم دم میکنه باز هم باهام پاک میکنه

شوهر منم خیلی کمک میکنه🙃

فقط عکس

بیا 👍🏻

امروز زیاد اذیتم کرده☹️

😐من اگه بچم اذیتم نکنه میزنمش

2810