2777
2789
عنوان

برای جاریم چی بپزم😈

| مشاهده متن کامل بحث + 4677 بازدید | 316 پست
وای اره😂😂پشمک دزد🤣نالا کیلویی چنده؟ گردن ادم درد میگیره🤐

من شوهرم یه کوچولو گرفت هفتادتومن😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهنت سرویس این چی بود😐🤣🤣🤣

چیه فک کردی من توعم که عکس ندم🤣🤣تو مارو شاسکول کردی عکس میبنیی عکس نمیدی😐یه عکس یده از وضعیتت

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

😎ما خانوادگی گنگیم🤣🤣🤣🤣

یکمم از دخترت عکس بده😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

کیلو صد،🫡

چه ارزون🤐🤐چقد طول میکشه یه کیلو تمیزشه

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

بیا🤣

اون عشقه منه با مارمولک تو دستشویی 🥺

2ساعت

گردنم جای تو درد گرفت 😲بگو هادی تمیز کنه

چیه فک کردی من توعم که عکس ندم🤣🤣تو مارو شاسکول کردی عکس میبنیی عکس نمیدی😐یه عکس یده از وضعیتت

خودتت به صورت لواشکی تصور کن که شوهرش هی داره میگه چایی میخوام🤣🤣🤣

2810