2777
2789
عنوان

برای جاریم چی بپزم😈

| مشاهده متن کامل بحث + 4568 بازدید | 312 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنه خوبی آرمان خوبه؟

سلام خوبی عزیزم خودت چطوری من خوبم

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

سلام خوبی عزیزم خودت چطوری من خوبم

😐بدنیستم درگیر دندون پزشکیو اینام زیاد میزون نیستم .دیگه ارمانو دیدی  همه رو فراموش کردیا فکر کردم اون یکی کاربریت باز شده برات تو پیوی پیام گزاشتم 

اکیپ سوگلی های سایت#

😐بدنیستم درگیر دندون پزشکیو اینام زیاد میزون نیستم .دیگه ارمانو دیدی همه رو فراموش کردیا فکر کردم ...

عه چیشده دندونت

من فراموش نکردمتون شما منو  فراموش کردین... 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

عه چیشده دندونتمن فراموش نکردمتون شما منو فراموش کردین...

شدیدا درد گرفتن میرم روکشو اینا دیشب تا صبح سر درد داشتم  نخیرم من تو رو هیچوقت فراموش نمیکنم چند روزه اول ازت ناراحت و حرصی بودم گفتم نرو یهو دیدم یکی تاپیک زده آنه نرو دیگه دیوونه شدما  بعدشم خودت میدونی من بیشتر تگ میشم اهل تاپیک زدنم زیاد نیستم اون سریم دوستان گفتن تو بزن گفتم والا من نمیتونم مدیریت کنم میزنم خودتون جلو ببرین 😂 .آنه پروفت دست آرمانه گزاشتی وایی 😍 احساس میکنم بوی خوش دستشو حس میکنم 🤗😘😊 

اکیپ سوگلی های سایت#

شدیدا درد گرفتن میرم روکشو اینا دیشب تا صبح سر درد داشتم نخیرم من تو رو هیچوقت فراموش نمیکنم چند رو ...

امیدوارم زود خوبشی

شدیدا درد گرفتن میرم روکشو اینا دیشب تا صبح سر درد داشتم نخیرم من تو رو هیچوقت فراموش نمیکنم چند رو ...

اره معلومه اهل تاپیک زدن نیستی تاپیک زدی همه رو تگ کردین جزمن فک کزدی ندیدم

برنجم واس دیابت خوب نیست فکر کنم .میتونی سوپ بذاری و غذاهای کبابی مثلا ماهی جوجه اما بدون برنج با دورچین سبزیجات گریل یا بخار پز 

اما بازم ازش بپرسی یهتره

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اره معلومه اهل تاپیک زدن نیستی تاپیک زدی همه رو تگ کردین جزمن فک کزدی ندیدم

😂 اگه دیدی که حتما اولشم خوندی که فقط تاپیک زدم تگاش و خود بچها کردن بعدشم گفتی یه مدت میخایی نباشی دیگه 

اکیپ سوگلی های سایت#

سلام خوبی عزیزم؟مرسی برا تاپیکی که زدی🥰

قربونت برم عزیزم اونشب گوشیم ارور داد منم فرداش زدم🥲

@_گل_یاس_    

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2810