2777
2789
عنوان

دیشب🚶🏻‍♀️🫠

564 بازدید | 44 پست

بچه ها دیشب به شوهرم به حرفی زدم که بخدا من تو خواب حرف میزنم خواب بودم اون پشتش به من بود فک کرد من گفتم وقتی بیدار شدم دیدم حرف خیلی بدی زدم خیلی بدم نبود بعد اینکه بهم گف که مهرت از دلم رفت اصن از دیشب اخلاقش فرق کرده چیکار کنم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بگو وقتی با تو ار.ضا میشم یعنی حال میده دیگهواقعیت و ول کردی چسبیدی به خواب

خواهر خیلی اخلاقش فرق کرده دیشب میگف دیگه دوست ندارم و اینکه میگف اگه نمیدونم چیکار نکنی دیگه دوست ندارم تهدید میکرد

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
کمکم کن نمیدونم چرا دیگه دوسم نداره بقرآن دست خودم نبود من نگفتم

بگووو خب خواب بودم دیگ😑😑😑😑چیکار کنم مگه از عمد گفتم اینجوری میکنی!!؟؟؟؟؟

بگو همین که پیشتم با توام یعنی با تو لذت میبرم دیگه😑گیر دادی به خواب

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
بگووو خب خواب بودم دیگ😑😑😑😑چیکار کنم مگه از عمد گفتم اینجوری میکنی!!؟؟؟؟؟بگو همین که پیشتم با توا ...

باور نمیکنه میگه تو بیدار بودی از صبح هم خیلی اخلاقاش فرق داره چیکار کنم میترسم دیگه نشه اون محمد قبل بخدا از قصد نگفدم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
خواهر خیلی اخلاقش فرق کرده دیشب میگف دیگه دوست ندارم و اینکه میگف اگه نمیدونم چیکار نکنی دیگه دوست ن ...

خیلی بچه و ناپخته است 

خواب مگه دست خود آدمه؟ اگه واقعا همچین چیزی هست و لذت نمیبری خب بشین حرف بزن بگو من این انتظارات رو دارم از رابطه 

خواب رابطه با مرد دیگه ای رو ندیدی که بخواد ناراحت بشه! 

توهم به تهدید هاش و.. دیگه اهمیت نده ، یبار حرفت رو بزن و بعدش سکوت کن . غرورش جریحه دار شده خل شده