زندگی من هیچ امیدی نداره با شوهری که با تحقیر کردن و تهدید کزدن من روزش رو شب میکنه هر بار با حرفایی که میزنه تمام روحم زخمی میشه دیشب همه چی خوب بود رفت حموم براش حوله بردم اومد بیرون شروع کرد به تحقیر و فهش لباسی که یکساعت بود پوشیده بودم با ادکلن گفت بو میده گفتم چشم یکی دیگه پوشیدم عطر زدم گفت این چیه بو گوه میدی زنای مردم بو ادکلن خفه میکنه پالتویی که خیلی شیکه گفت تکراری گفت چرا پول از بابات نمیگیری بری لباس بخری گفت مایه آبرو ریزی من هستی باهام نیا اگه بیای جلو همه ک.. میکنمت، اما من رفتم جلو جمع بروی خودم نیاوردم برگشتن بهم گفت دنبال مدرکم دستات میلرزه مشکل اعصاب داری میخوای مهریه بگیری بهت ندم خدا شاهده من تا حالا حرف مهریه نزدم دیشب تا صبح اشک ریختم برای حرفایی که نابودم کرد
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ازدواج دومم خیلی میترسم به روانشناس دو سه تا گفتم گفتن تموم کن یکیش گفت شیشه میزنه اینجوری توهم داره
وا
خب طلاق بگیر
ازدواج دومت باشه...وقتی اینجور آزارت میده
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄