ب مناسبت تولد خواهرش تو دیدار اول دوتا شال قدیمی وساده قرمز و سفید اورده باسه ک معلوم باسه اینو داشته و اورده ولی چون نو بوده و سر نکرده کادو اورده برات
و
رفیق عشقتونم تو تولد براتون ب کتاب پس از تو و پیش از تو اورده باشه ک معلوم باشه کتاب نو نیس چون زیر جملات مهمش خط کشیده بود 😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه با من همچین برخوردی بشه کلا قیدشو میزنم حالا شما رو نمیدونم چشخصیتی داری و چچیزایی برات مهمه
خب اون آقا که نمیدونست خواهرش و رفیقش چی کادو آوردن
شما بودی میرفتی به رفیقت میگفتی چرا کادو استفاده شده آوردی؟
اگه این کارم می کرد میگفتید خاله زنکه و صددرصد رفیقشن میگفت آدم پول پرست و ....
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲
نه🤭🤭🤭فکر کردم خودش هیچی نگرفتهاما اینکه ی کتابی رو ک زیرش خط کشیدن رو کادو بدن تو مخیله من نمیگنج ...
رفیقش آورده نه خانوادش
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲
چرا میدونس گف خواهرم چن تا شال اورد از کمدش من اینارو انتخاب کردم
ی چیزی بهت بگم
اول اینکه اصلا نباید میگفتی تو مناسبت مشابه باید جبران میکردی
دوم اینکه اون چیزی که خانوما بهش دقت میکنن رو آقایون اصلا متوجهش نیستن
حالا تو تا فردا براش توضیح بده که باید نو میخرید نه از چیزایی که می آورد
باز متوجه نمیشه
مثل دوستش .باور کن دوستشم متوجه زشتی کارش نیست که کتاب کهنه آورد😂
گف مهم منم ک گردن بند طلا گرفتم از اینا چ توقعی داری اینا فک کردن ی دوستی عادبه
راس گفته مهم خودشه
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺