2777
2789
عنوان

بخاطر مراسم نگرفتن عقد رو بهم بزنم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 59 پست

هیچی مثل خونه دار شدن نیست الکی بریز به پاش نکن برو باغ عکس بگیر واسه یادگاری  دوست و فامیل به هیچ دردی نمیخورن که میخوای اونا باشن هنوز اول راهی تجربه نداری که غمت شده اینکه وای دوستام نیستن تو عقدم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی جدی سر چنین چیزی تصمیم به جدایی گرفتی ؟

واقعا بعضی وقتا شریک طرف مقابل رو درک نمیکنم حالا یا شوهرش یا زنش

که چطوری میتونن به شخصی اعتماد کنن که اینقدر راحت جا میزنن

من اگر می‌دونسم طرفم سر مراسم عقد میخواد جدا شده اصلا برای یه عمر زندگی انتخابش نمی‌کردم و مسیر رفته رو برمیگشتم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

خوشبختی و دوام زندگی به این چیزا نیست، 

بنطرم به هم بزن، تا وقتی که بهتر صلاح و مصلحت زندگی. رو تشخیص بدی

تو زمان خودمون بهترین مراسم و جشن رو گرفتیم، الان من یه طرف تنها، اونم یه طرف تنها

سالهاست جدا شدیم

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
2805
میدونی همین جقدر پولش میشه🤔🤔🤔

مال من اینطوری بود.در حد یک مهمانی بود. 

سفره عقد نداشتم. یک لباس مجلسی پوشیدم. 

شام را مادرم خودش درست کرد. برای 50 نفر.  

پذیرایی چای و شیرینی و میوه. 

عکاس و آتلیه هم نداشتم. خواهرم چند تا عکس گرفت. 

خیلی به همه خوش گذشت. بزن و برقص... 

از هیچی که بهتره 

جشن خودمونی بگیرین. 

بدون تجملات 

شام خودتون درست کنید. زرشک پلو با مرغ. با نوشابه. کافیه. 

تعداد کن. 

30 الی 50 نفر.   

سفره عقد نمیخواد. 

آرایشگر تو فامیل دارین. تو خونه درستت کنن. 

مهمان ها شام بخورن. برقصن. 

تمام 

پرتوقع نباش خل پدرت هم بی راه نمیگه بعدشم تک دختری که تک دختری شاخ غول که نشکستی؟

گفتم شدید براش اهمیت داشته باشه مثل تو فیلما که پدرا دختر عروس میکنند مثل یه پرنسس همراهی میکنند دخترشون اشک میریزن 😢

حالا عقد کردم به شوهرم میگم یه خونه اجاره کنه در حد یک سوئیت بریم دیگه باهم زندگی کنیم. 

جشن خودمونی بگیرین. بدون تجملات شام خودتون درست کنید. زرشک پلو با مرغ. با نوشابه. کافیه. تعداد کن. 3 ...

اینم ایده خوبیه فقط ما مجتمع هستیم تو مجتمع ما همیشه تو پارکینگ مراسم میگیرن همسایه ها فقطش یه مثلا دعوت از سر تعارف هم میزنند تشریف بیارید 

البته پارکینگ که میگم یه قسمتش کلا باغچه و مسقف نیست واسه همین چیزاست. 

میشه صندلی و سفره عقد هم اجاره کرد 

اینم ایده خوبیه فقط ما مجتمع هستیم تو مجتمع ما همیشه تو پارکینگ مراسم میگیرن همسایه ها فقطش یه مثلا ...

خوبه. 

ما تو خونه گرفته بودیم. دور تا دور صندلی پلاستیکی چیده بودیم. سفید و زرد. 

صندلی ها خاکی بود. همه را یکی یکی خودم شستم. خشک کردم. 

2809