سلام اولش قرار بود یه جشن نامزدی باشه مراسم کامل با کیک و لباس و دیزاین وقتی خطبه خوندیم تو باغ بگیریم دوستامم بیان بعدش از تعاونی مسکنی که سهمیه پدر نامزدم واسش ثبت نام شده گفتند باید پول پیش این ماه واریز کنید دیگه شوهرم میگه پول مراسم نداره.
به بابام میگم اونم انگار اصلا براش مهم نیست تنها دخترش داره عروس میکنه میگه همون عروسی سال دیگه کافیه‼️
هیچی مثل خونه دار شدن نیست الکی بریز به پاش نکن برو باغ عکس بگیر واسه یادگاری دوست و فامیل به هیچ دردی نمیخورن که میخوای اونا باشن هنوز اول راهی تجربه نداری که غمت شده اینکه وای دوستام نیستن تو عقدم
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا بعضی وقتا شریک طرف مقابل رو درک نمیکنم حالا یا شوهرش یا زنش
که چطوری میتونن به شخصی اعتماد کنن که اینقدر راحت جا میزنن
من اگر میدونسم طرفم سر مراسم عقد میخواد جدا شده اصلا برای یه عمر زندگی انتخابش نمیکردم و مسیر رفته رو برمیگشتم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.