2777
2789

سلام اولش قرار‌ بود یه جشن نامزدی باشه مراسم کامل با کیک و لباس و دیزاین وقتی خطبه خوندیم تو باغ بگیریم دوستامم بیان بعدش از تعاونی مسکنی که سهمیه پدر نامزدم واسش ثبت نام شده گفتند باید پول پیش این ماه واریز کنید دیگه شوهرم میگه پول مراسم نداره. 

به بابام میگم اونم انگار اصلا براش مهم نیست تنها دخترش داره عروس میکنه میگه همون عروسی سال دیگه کافیه‼️

حالا چه خاکی تو سرم کنم ⁉️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

خوب شاید بهتر باشه شماهم شرایطتو درک کنی 

واقعا یه نراسم عروسی بسته اگر قراره خونه دار بشی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

واقعیتش برا بقیه هم مهم نیست ایت دنگ و فنگا رو بیشتر عروس دوست داره بقیه فقط براشون خرج و استرسه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اخه بدون جشن عقد یه جوریه

عروسی رفت سال دیگه بعدش محضر ها دیگه نهایت چقدر صندلی دارند اونم در حدود نیم ساعت با پوشش و شیرینی و چایی بشه پذیرایی کرد اصلا به دلم نمیشینه  

خب چاره چیه. بزار عقدتو سبک. تر بگیر سال بعد عروسی رو باب میل خودت. ولی حداقل از همسرت قول بگیر عروسیو حتما خوب بگیره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عروسی رفت سال دیگه بعدش محضر ها دیگه نهایت چقدر صندلی دارند اونم در حدود نیم ساعت با پوشش و شیرینی و ...

نمیدونم چی بگم والله🥲ولی ترجیحا عقد فقط خونواده درجه1 باشه بهتره عروسی دوستات اینارو دعوت کن شیکتر میشه

شوهرتو مجبور کن

اولش اوکی بود با هم رفتیم باغ دیدیم عکاسی و تشریفات چند جا رفتیم پسند کردیم اونم مشکلی نداشت حالا تعاونی مسکن گفته پول خرید زمین باید بدهند بعدش هم اقساط ماهیانه اش شروع بشه میگه فرصت خونه دار شدن از دست ندهیم 😢

2809