2777
2789

خواهرم جدا شده دو سه بار اخلاق ندارع 

بابام غذا آورده بود خونه زنگ زد گفت بیا غذا هست ببر همین چند دقیقه پیش 

بعد تا اومد داخل شروع کرد غر غر کردن آها تو توی بچگی به ما گشنگی میدادی  من ماشینم خراب بشه کی دستمو میگیره ( خیلی با لحن تند تر و تهاجمی) دیگ هر چی هواست گفت 

بابام چندتا حرف بارش کرد ولی نمی‌دونیم چرا اول صبحی اومد همچین حرفایی زد رفت 

آدم جدا میشه باید اینجوری بشه ؟  اخلاقش کلا همین مدلیع صبح تا شب سرکاره ( ماما هستش )

از خواهرم به خاطر همین رفتارش هست ک بدم میاد و میترسم یک دقیقه هم پیشش باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم حتما بی محبتی دیده رفته سراغ ازدواج 

بی محبتی دیده که طلاق گرفته اونجوری که میخواسته هیچی درست پیش نرفته 

و کارایی که کسی براش نکرده شده شال گردن ،شده گوشواره 

شده دستبنده 

عقده نیست فقط دلش پره 

C᭄

خب پس مشخص شد دلیل جداییشونم اخلاق خواهرت بوده.ولی در کل زندگی سختی داشته خواهرت گناهم داره

از کجا معلوم اخلاق خواهرش بده 

شاید بخاطر اخلاق بقیه اینجوری شده 

بخاطر بی توجهی خانواده

C᭄

عؤم منم با خواهرم اصلا راحت نیستم البته اون سر خونه زندگیشه و ی بچه داره و منم سر خونه زندگی خودم ولی خیلی حسوده خییییلییی بشدددددت جوری که نزدیک عروسیم واسه جهاز چیدن اصلا نیومد نه اومد باهام که جهیزیه خریدنی چیزی نظر بده هیچی خیلی متنفرم ازش خوشم نمیاد ازش ی بار اومد خونمون بعد عروسیمون تقریبا دو سه روز بعد عروسی بعد اینکه رفتش رفتم تخت و مرتب کنم ی سوزن پیدا کردم فرو کرده بود داخل تشک تخت نمی‌دونم واقعا قصدش از اینکار چیه حسادت می‌کنه ب من و زندگیم این در صورتیکه زندگی خودش خیلی بهتر از منه شغل شوهرش بهتر از شغل شوهرمنه ولی نمی‌دونم واقعا درد و مرضش چیع

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

گاها پیش میاد که یه دختر واسه فرار از جو بدی که والدین تو خونه ساختن تن به ازدواج بده 

و وقتی تو این ازدواج شکست بخوره این جرات رو بدست میاره که اون خشمی که تا این سن تو وجودش جمع کرده رو بروز بده 

البه منطورم از جو بد لزوما کتک کاری نیس 

همینکه به بچه ها این حسو منتقل کنی  که نا امنی اقتصادی تو خونه هست بچه تحت فشار قرار میگیره 

همینکه والدین مدام انجام وظایفشون رو اعلام کنن و این رو لطف حساب کنن بچه حس سربار بودن میگیره و..

اگه خواهر شما این شرایطو داشته که خب دلیلش همیناست 

و خود شما هم یه روز قراره شبیه همین خواهرتون رفتار کنید 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
از کجا معلوم اخلاق خواهرش بده شاید بخاطر اخلاق بقیه اینجوری شده بخاطر بی توجهی خانواده

دوسه بار یعنی هیچ تقصیری نداشته ؟نمیشه واقعا قصاوت کرد ولی کسی که لطمه دیده باشه اخلاقش احتمالش هست 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم