2777
2789
عنوان

جنینم پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 58 پست
موقع نزدیکی خونریزی داشتی دکتر نرفنی بعد پاشدی رفتی روستا چیکار دقیقا

من چون تنها بودم تو خونه. داداشم بزور منو اورد خونشون که تنها نمونم. ولی حقیقتن تنهایی شبا میترسیدم تو خونه بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر این حالاتت باید بری دکتر سونو بشی بررسی کنناینکه میگی بچه بادست حس میکنی میگم امکان نداره وگرن ...

عزیزم وقتی مجبورباشی .؟شوهرت سرکاره و دوماه بعد برمیگرده ینی تنها بمونم خونه؟؟

2805
فقط استراحت مطلق و شیاف. دکترم بری همینو میگه البته اگه احتیاج به سرکلاژ نباشه.

ببین الان دردام اینطوره که مث دلپیچست و یوقتایی حتی پاهامم درد میگیره مث علائم پریود شدن . یه همچین چیزی فک کنم

دکتر همینو گف البته ..ولی الان شرایط جوری شد که مجبور شدم بیام اینجاو...

ببین سر کلاژ هم تا یه زمانی میشه انجام داد ولی اگه دکترت حرفی از سرکلاژ نزده یعنی احتیاجی نبوده . ولی اگه گقته استراحت مطلق و گوش نمیدی دیگه پای خودت. توالت فرنگی حتما حتما برو اصلا یبوست نباش که زور نزنی رابطه کلا تعطیل  . من فقط برا دستشویی. بلند میشدم ۶ ماه .

ببین سر کلاژ هم تا یه زمانی میشه انجام داد ولی اگه دکترت حرفی از سرکلاژ نزده یعنی احتیاجی نبوده . ول ...

الان میرسم سرکلاژ کنم؟

دکترم گف همین هفته برو سونو بده اگه سرویکست ۳۰شده یعنی خطرناکه حالتت. باید بیای بت میگم چکارکنی . گفتم فردا برم سونو بدم ان شالله

الان میرسم سرکلاژ کنم؟دکترم گف همین هفته برو سونو بده اگه سرویکست ۳۰شده یعنی خطرناکه حالتت. باید بیا ...

پس برو حتما. منم نمیدونم دقیقا تا چه هفته ای میشه سرکلاژ کرد حتما برو اگه کم شده باشه سرکلاژ کنه پشت گوش ننداز 

پس برو حتما. منم نمیدونم دقیقا تا چه هفته ای میشه سرکلاژ کرد حتما برو اگه کم شده باشه سرکلاژ کنه پشت ...

الان من برم یه دکتر دیگه کهدنمیشناسم مشکلی نیس؟ چون دکترم دیگه پیشم نیس اهواز فقط میتونم برم

تجربه هم که ادم نداره کاش بدونیم این دردا عادی ان یا خطرناک؟

این دردا و اینکه میگی حالت دلپیچه  داری و بعد هیچی نیست عادی نیست عزیزم. نمیخوام بترسونمت ولی حتما برو سونو سرویکس چک بشه و بعد هم کامل بخواب سر جون بچه ات با هیچکس تعارف نکن 

2810