2777
2789
هر چی بیشتر دقت کنی بیشتر دق میکنی چرا میخوای برای خودت عذاب نازل کنی که شاید باشه شاید نه

باید مطمئن باشم

خیلی خونسرده

هرچی دعواش میکنم انگار نه انگار 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
اگر چیزی بفخمی میری طلاق میگیری پس برو طلاق بگیر همینک تو ذهنت و دلت شک میفته پس فاتحه زندگیو باید خ ...

بخدا نمیدونم چیکار کنم

کل شبو نخوابیدم

باید مطمئن باشمخیلی خونسردههرچی دعواش میکنم انگار نه انگار

پس مطمئن باش اگرم چیزی باشه و بفهمی همینقدر خونسرد برخورد میکنه و این وسط خودت عذاب میکشی یه چیز دیگه هم هست مردا در کل رو گوشیشون حساسن و دوسن ندارن دست کسی بیفته فکر کنم همین باعث شده حساس بشی

پس مطمئن باش اگرم چیزی باشه و بفهمی همینقدر خونسرد برخورد میکنه و این وسط خودت عذاب میکشی یه چیز دیگ ...

نه چند روز نبود تقریبا ۱۰ روز 

رفته بود جایی(یه مسافرت کاریه)

یعنی طی این ده روز نشد یه زنگ به من بزنه 

منم هروقت زنگش زدم مشغول میزد

هرچی هم بهش میگفتم زیر بار نمیرفت میگفت نه آنتن نمیده 

نه چند روز نبود تقریبا ۱۰ روز رفته بود جایی(یه مسافرت کاریه)یعنی طی این ده روز نشد یه زنگ به من بزنه ...

بعضی وقتا آنتن نده مشغول میزنه مردا دغدغه های ما خانوما رو ندارن که زنگ بزنن 

فعلا چیزی نگو بهش ببین رفتار مشکوکی داره یا نه 

بعضی وقتا آنتن نده مشغول میزنه مردا دغدغه های ما خانوما رو ندارن که زنگ بزنن فعلا چیزی نگو بهش ببین ...

چیزی نگم؟ بخدا از دیروز تا حالا چپو راست دارم بهش فشار میارم

که تو خیانت میکنی اله بله

میدونم کارم اشتباهه😭دست خودم نیست

یه حسی بهم میگه سرش جایی گرمه 

چیزی نگم؟ بخدا از دیروز تا حالا چپو راست دارم بهش فشار میارمکه تو خیانت میکنی اله بلهمیدونم کارم اشت ...

مردا اگه کاری کنن و بهشون بگی میخوان توجیح کنن زود از کوره درمیرن و داد و بیداد میکنن اینکه میگی خونسرده یا خیییلی زرنگه یا واقعا کاری نمیکنه

2809