2777
2789
عنوان

شوهرم دلش شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 72 پست
دقیقا حرف های من بهش میگفتم چی کم دارم چی کم گذاشتم اینقدر بخشدیم که به جایی رسیدم مردم تو شهر دعوا ...

اره باید سر خودمو گرم بکنم بهش فکر نکنم ک‌اون بیاد سمتم بلاخره رابطه دو‌طرفس مسخره بازی نیست من بگم طلاق اون باید ولم بکنه بره ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که من میدونم اینکه اون الان هیچ دل شکستگی نداره نمیخاد فکرت رو مشغول کنی خودت رو مقصر بدونی مقص ...

اره 

چون من ادم حساسیم  فکرکردم بهم نیاز داشته و‌من بهش بد کردم 

ولی میگم استوری نذارم فعالیتمو توی مجازی کم کنم یا حالت افلاین بذارم متوجه نشه  سکته کنه 😂

2804
فقط قاطع حرفتو بزن فکر نکنه همش تو باید همش کوتاه بیای

اره روی حرفم وایسادم نمیذارم دیگه اذیتم کنه چقدر دیگه توهین هاشو‌داد زدناشو دیکتاتور بودناشو‌باید ببخشم منن ادمم بادوستاش هرجا بخواد میره نمیذاره من ی دوست داشته باشم ی جا برم باهاش همش تو‌خونم بیشتر وقتام تنهام  میدونست چقدر دلم شمال میخواد اما منو نبر  گفتم من چشمم توی اون عروسی و‌شماله چجوری دلت اومد بری 

تهش بازم آشتی میکنید همسر منم عید اولی ک باهم بودیم منو ول کرد و با دوستاش رفت شمال و این در حالی بو ...

اخ اخ منم ی سال عید باهم قهر بودیم خانوادم رفتن شمال من توی ساختمون تنها بودم از سرکار اومدم خونه خ‌ابیدم ک‌متوجه تحویل سال نشم یعنی تا صبح درد کشیدم 

میفهمم چی میگی به نظرم مردا اصلا اینجوری که ما با جزئیات فکر میکنیم چند بار زنگ زده چی گفته فکر نمیک ...

منم خودخوری دارم فکرم همه جاس  انگار سرم سنگینه از طرفیم شنبه امتحان دارم استرس اون دارم 

میخوام ببینم حاظره چیکار کنه واسم تا ببخشمش تا بفهمم دیگه تکرار نمیکنه میخوام شده خودخوری بگیرم فقط تماشا کنم چند شبه با قرص خوابم خوابم نمیبره

اره روی حرفم وایسادم نمیذارم دیگه اذیتم کنه چقدر دیگه توهین هاشو‌داد زدناشو دیکتاتور بودناشو‌باید بب ...

حق داری فکر میکنه مثل قبل باز کنار میای یک جایی باید بفهمه تو هم دل داری همش که نباید به دل اون باشه اگه جایی به دلش کردی باز اون باید هوای تو رو داشته باشه به دلت راه بیاد

شما با هم سازگار نیستین ، وقتی زمان عقد اینجور با هم اختلاف دارین بعد از عروسی سر همه چیز با هم جنگ و دعوا خواهید داشت . مشکلات کوچک زمان عقد به معضلات بزرگ بعد از ازدواج مبدل میشه . زن و شوهر میبایست نسبت به هم گذشت و فداکاری داشته باشتن تا بتونن محیطی آرام برای زندگی درست کنن . شوهر شما سلطه گر هست ‌و شما تابع محض نیستی . پس با هم تفاهم نخواهید داشت . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

نه الان که اصلا خبر نده وقتی مشکلتون حل شد صحبت کردی کلا اجازه واسه چیزی نگیر فقط اطلاع بده

اره اون اسمش گذاشته اجازه منم میگم چون شوهری بهت اطلاع میدم بچه نیستم ک ازت اجازه بگیرم اطلاعم برای احترامه 

میفهمم منم همینطورم همش خودخوری میکنم ولی اون عین خیالش نیست

مام نباید ب جزئیات دقت کنیم من فیلم دیدنو‌دوست دارم باعث‌میشه ذهنم بره فقط ب فیلم  پس باید کارهایی ک ب اروم شدنم کمک‌میکنه انجام بدم تا اون درگیر بشه هرچی بیشتر من انرژی بفرستم اون دیرتر میاد پس نباید بهش فکرکنم چون مقصر اون بوده ک ارزش رابطشو بخاطر ی عروسی اورده پایین 

اره باید صبر کنم بهش فکر نکنم چون حرفم خراب میشه و‌دیگه اعتبار نداره اونوقت قربونت عزیزم ممنونم بابت ...

خدانکنه مهربون❤حتمن بعد تاپیک بزن بگو ک چیشد 

آفرین کار درستی میکنی ماشالا انقد خودت عاقلی ک نیازی ب نظر بقیه نیس😍👏

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
شما با هم سازگار نیستین ، وقتی زمان عقد اینجور با هم اختلاف دارین بعد از عروسی سر همه چیز با هم جنگ ...

بله درسته فقط روانشناس میتونه کمکمون کنه 

منم ادمی نیستم ک ۱۰۰٪ مطیع باشم از کنترل کردنم خوشم نمیاد 

حق داری فکر میکنه مثل قبل باز کنار میای یک جایی باید بفهمه تو هم دل داری همش که نباید به دل اون باشه ...

اره بخدا توی رابطه جای زن و‌مرد عوض بشه همین میشه 

اون روز میگه ادم دیگه ۳۰ سالش بشه حوصله و اعصاب نداره گفتم طرف پیرمرده ۶۰ سالس ناز زنشو میکشه چون عاشقشه سن و سال بهونس تو‌باید طرفتو بخوای

2809