2777
2789
عنوان

خواهشا جواب بدید دخترم تبش سی و نه درجه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 43 پست

ببین اینوکه مادرمیگه ک ده ساله باسه بچه شب وروزو سرمیکنه استامینوفن وایپوبروفن روباهم بده چهارساعتی یک باراکه تبش اومدپایین شش ساعتی یک بار.بروفن خیلی خیلی بهترازاستامینوفنه.اگه مجبورشدی شیاف بزارآب زیادبهش بده تاجیشش رو بکنه باهرجیش تبش میادپایین چنتاپیازبزارتوآی لیمویاسرکه کف دست وپاهش بمالون وبزارکف پاش جوراب بزار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیاف گذاشتم توروخدا دعا کنید

دختر منم یکسال و پنج ماهه اس تب کرده، هم دندون نیش داره در میاره هم سرما خورده . منم خواب ندارم همش استرس دارم. خدا همه بچه هارو سلامت نگه داره

کاربری دسته منو خواهرمه
2805
اینجاها درمانگاه نداره تا ببرمش شهر صبح میشه ماشینم ک نیست😭

من به خاطر مشکل قلبی پسرم به گفته دکترش خودم یه پا دکتر شدم برای تب و مریضی بچه. دماسنج دیجیتالی اندازه گیری از طریق گوش؟  اگر دماستجت درسته نیازی نیست نیم درجه اضافه کنی. اون برای بچه های خیلی کوچیکه.

استانینوفن رو یک ساعت حداقل صبر کن، اگر دیدی اثر نکرد و تبش داره بالا میره ، ایبپپروفن بده. حالا یا به صورت شیاف یا شربت. نیای دو باره شیاف استامبنوفن بدی به بچه! استانینوفن در روز حداکثر هر هشت ساعت یکبار. اگر تب بچه خیلی شدیده هر چهار ساعت یکبار بین استامینوفن و ایبوپروفن سوییچ کن. من دوز داروهای ایران رو‌نمیدونم. باید حتما به اندازه متناسب وزنش بهش قطره استامینوفن بدی. اگر نمیدونی زنگ بزن داروخانه بپرس.

دیکلوفناک برای بچه؟!!! چرا ؟!!!

اره عزیزم یکبار دکترش داده بود همیشه نه هاااا

تا بچه تب کنه تن تن شیاف بذاری

من بچه هام دیر به دیر مریض میشن و تب میکنن

و چون از تب وحشت دارم داداشم تو نوزادی از تب تشنج شد واقعا میترسم

برای همین شیاف دیکلو۵۰میزنم از تهش یکم قیچی میکنم همشو نمیذارم درجا میاره پایین تب روووو

استارتر شما میتونی بری داروخونه سوال کنی بعد استفاده کنی

برای بچه های من خوب بوده خداروشکر

دختر منم یک سال و پنج ماهشه و از سر شب تا حالا بالاسرش بیدارم.

ببین هوای اتاقشو یه کم خنک کن، لباسهاشو کم کن. جوراب نپوشون. پوشکشو باز کن. یه کم با آب ولرم دست و پاهاشو آب بزن. آب سرد نزن که لرز کنه.

دختر اولم هم اینجوری بود، دکترش میگفت اگه با استامینوفن تبش پایین نیومد، بهش پروفن بده. مایعات زیاد بخور که شیرنگت زیاد شه، بغلش کن و بهش مدام شیر بده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من به خاطر مشکل قلبی پسرم به گفته دکترش خودم یه پا دکتر شدم برای تب و مریضی بچه. دماسنج دیجیتالی اند ...

قطرهٔ استامینوفن رو دوبرابر وزن بچه باید بهش بده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟