2777
2789

من خوشم نمیاد چون وقتی حرف میزنم یه بحث دیگه رو شروع میکنن ..مدام دارن نصیحت میکنن و تذکر میدن مثلا همش میگن خورشت اینجوری شده لباسارو اینجوری تا بزن ..با بچه اینجوری کن .‌یا یه چیزی تو گوشی نشون میدن می‌خندن باهمدیگه ..یا سلام نمیکنن احترام نمیزارن .میری کنازشون پا میشن میرن همگی تو اتاق .شما چطور؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عامو ولشون کن من یکی که بخاطرهمین رفتارا توافقی باشوهرم جدازندگی میکنیم من با بچه ها یه استان دیگه دوراز دغدغه اقوام و....اونم هردوهفته میاد بهمون سرمیزنه برمیگرده راحت شدم والله

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
2804
عامو ولشون کن من یکی که بخاطرهمین رفتارا توافقی باشوهرم جدازندگی میکنیم من با بچه ها یه استان دیگه د ...

چطور شوهرت قبول کرد من همیشه به شوهرم این پشنهاد میدم همش میگه نه نه 

همین الان بغضم ترکید گریه م گرفت ادم ضعیفی نیستم ولی خواهرشوهرم خیلی اذیت میکنه بارفتاراش خیلی بی حرمتی بخودمو خانوادم کرره توروخدا کسی راه خلی داره بگه من چکارکنم ک اروم باشم

ازهمون اولش همبن بودم ...بنظرم هرچی اولش وقتی بچمم بدنیا اومد خداروشکر خشکل بود مادرشوهرم نتونست ایرادی بگیره گفت موعاش یکم کوتاهه باردوم که کفت کفتم دیگه اینو نگین گفت من حق نظر ندارم کفتم مگه زاییدم که نظر بدین فقط میتونی نازش کنی دخترش از مادرش دفاع کرد چفت حالا خواستگارای دخترت کم شدن اینو‌مادرم گفت گفتم بتوربطی ندارع خودت وسط ننداز

چه فکر خوبی کردی

بس دخالت میکردن داشتن آینده بچه هامو بخصوص دخترمو تباه میکردن نوه دختریشون لخت میگشت نوقع داشتن دخترمن حافظ قرآن باشه و....

همین الان بغضم ترکید گریه م گرفت ادم ضعیفی نیستم ولی خواهرشوهرم خیلی اذیت میکنه بارفتاراش خیلی بی حر ...

ی کم کمتر کن رابطتتونو 

ضعف دستش نده 

بهترین دفاع حملس 

قبل از اینکه اون ذیتت کنه تو اذیتش کن 

گریشو دربیار 

ول کنش نباش 

طوری ک تو رو دید فرار کنه 

چطور شوهرت قبول کرد من همیشه به شوهرم این پشنهاد میدم همش میگه نه نه

خداروشکر شوهرم یه تایم عاقل شد ومتوجه شد اونا به هیچ عنوان صلاح مارو نمیخوان

2809