2777
2789
شوخی بود بابا😂ولی در کل راضیم شکر خدا

ما جدی گرفتیم عاموووو😎😂

شکر خدا شکر خدا😂

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆   باباطاهر
هر کسی زیبایی خودشو داره منم آدم خوشگلی نیستم😂ولی هر روز جلو آینه میگم من خیلی خوشگلم همین که فکر م ...

ممنونم قربونت برم چقد مهربونی شما 

ولی دوس داشتم خوشگل تر باشم یا حداقل قد بلندتر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم قربونت برم چقد مهربونی شما ولی دوس داشتم خوشگل تر باشم یا حداقل قد بلندتر

خدانکنه عزیزم

سلامت باشی 

دیگه میدونی چیزیه که هستش ما نمیتونیم کاریش کنیم یعنی میشه ها ولی طبیعی خودمونو دوست داشته باشیم بهتر نیست؟

به جای اینکه روی ظاهرمون زوم باشیم سعی کنیم با چیزای دیگه حالمونو خوب کنیم خب

بابا شما هم برو جلو آینه بگو من خوشگلم مثل من😂فوقش یکم به خودمون دروغ بگیم

ولی قطعا هر کی زیبایی خودشو داره

میخوای دست به دعا شیم قدا بلند تر شه😄منو چی میگی که نصفم زیر زمینه

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆   باباطاهر
2804
چقد انرژی‌مثبت داری ❤️🤣همین از همه‌چی‌مهمتره کلا به ادم‌حس مثبت میدی

فداااات بشم عزیزم

متشکرررم❤

منو بگیرید که بال در اوردم دارم پرواز میکنم😁

خودتو دست کم‌ نگیر عاامووو😎

عزیزم❤️❤️❤️دور و بریام آدمایین که میکوبن آدمو

❤😁

هرکاری کنی یکی پیدا میشه گند بزنه تو حس و حال آدم

به حرفشونم نمیشه بی توجه بود خودم متاسفانه نمیتونم 

پس

ببین چی توی شما دیدن که میخوان با کوبیدنتون خودشونو آروم‌ کنن

خاندازه شوهرن دبگه 🤒

خودت میگی شوهر دیگه😂بیخالشون بابا 

تو خودت باش و خودتو دوست داشته باش

کی کامله که ما کامل ترین باشیم

مهم این هستش که کسیو نرنجونیم و سعی کنیم رنجیده نشیم