2777
2789
عنوان

بچها اگ‌ ناراحت باشید از دست یکی چی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست
اوهههه ببین زیر ی سقف رفتی میخوای چیکار کنی متاهلی خودش ی چالشه اگه بخوای اینطوری کنی پیر میشی ی نصی ...

درست میگی

امشب حتی از حجم فکر و خیال این کارس خوابم نمیلره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

نزدیک پری ک اتفاقا هستمکنسل کردنش الان برام مهم نیست ، رفتارش بعدش رو مخمه

همونه چون من قبلش همینجوری میشم 

کاش بهش میگفتی علت سرد بودنتو تا دیگ تکرار نکنه یا تلاش کنه از دلت دربیاره 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونه چون من قبلش همینجوری میشم کاش بهش میگفتی علت سرد بودنتو تا دیگ تکرار نکنه یا تلاش کنه از دلت د ...

بخدا باورت میشه از سر شب تو گلوم بغضه

حتی از فکرش خوابم نمیبره

اصلا یجوری شدم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بخدا باورت میشه از سر شب تو گلوم بغضهحتی از فکرش خوابم نمیبرهاصلا یجوری شدم

آدما باید باهم حرف بزنن نمیشه تو خودت بریزی همین تاپیک بغل من 1 نفره داشتم با چندنفر دعوا میکردم توهینم بهشون کردم اونا گفتن رشد عقلی ندارم و بچه م و چراا؟؟ چون عین خودشون الکی ادای خوب بودن و در نیاوردم راحت حرفی ک ب زبونم اومد و زدم رک بدونه ادعا و ادای روشنفکری

یاد بگیر حرف و نخوری و بزنی حتی اگ ب ضررته حداقل بعدا پشیمون نمیشی ک چرا حرفم و نزدم

بهش فردا بگو.. بگو من ازت دلخور شدم بابته رفتارت رک بگو بذار بدونه و بفهمه تورو و بیشتر حواسش ب رفتارش باشه 

آدما باید باهم حرف بزنن نمیشه تو خودت بریزی همین تاپیک بغل من 1 نفره داشتم با چندنفر دعوا میکردم توه ...

خب میشه کمکم‌کنب چی بگم

بهش بگم‌من‌انتظار داشتم‌یزره بیشتر زنگ‌میزدی

وظفیه داشتی منو فردا ببری بیرون وظیفت بود درست حسابی معدرت خواهی کنی ولی انگار نه انگار

من از تو خیلی انتظار داشتم

خب میشه کمکم‌کنب چی بگمبهش بگم‌من‌انتظار داشتم‌یزره بیشتر زنگ‌میزدیوظفیه داشتی منو فردا ببری بیرون و ...

ن ببین وظیفه اینا نگو 

اگ دوباره پرسید چرا سردی بگو نمیخواستم بگم ک بیشتر جفتمون حالمون خراب نشه اما میگم چون مهمه این رابطه برام ببین دیروز رفتارت خوب نبود توقع داشتم بعده کنسل شدنه قرارمون جوره دیگه ای جبران میکردی یا حداقل تلفنی زنگ میزدی و بیشتر از دلم درمیاوردی آخه من خیلی برا قرارمون و دیدنت برنامه ریزی کرده بودم و یهو تو ذوقم خورد دوس داشتم بهتر آرومم میکردی

ن ببین وظیفه اینا نگو اگ دوباره پرسید چرا سردی بگو نمیخواستم بگم ک بیشتر جفتمون حالمون خراب نشه اما ...

مرسی ازت

من بشدت حالم گرعته

بیشتر جملاتی با حالت حمله میاد تو سرم

مرسی ازتمن بشدت حالم گرعتهبیشتر جملاتی با حالت حمله میاد تو سرم

بخاطره هورموناته... یه دمنوشی چایی ک آرومت کنه بخور یکم کلیپ طنز ببین آروم شو پنجره و باز کن هوای سرد خیلی برا حال بد خوبه... یکم حرفا و خاطره های خوبتون و مرور کن بزار آروم شی بعد ک آمادگی داشتی باهاش صحبت کن... عشق ارزشه جنگیدن و فرصته دوباره دادن و داره.. نذار حسرت ب دلت بمونه... 😔

بخاطره هورموناته... یه دمنوشی چایی ک آرومت کنه بخور یکم کلیپ طنز ببین آروم شو پنجره و باز کن هوای سر ...

فعلن ک حال و هوای جومونگ‌ وسط جنگ رو دارم