2777
2789
عنوان

واکسن نوزادی

139 بازدید | 17 پست

سلام اخیرا تو فضای مجازی و خوده تلویزیون میگن تو واکسنای کرونا گرافن هست و افراد کد گزاری میشن و این حرفا! حالا کارب به کد گزاریش ندارم اگر خطرناک باشه چی؟ کسی اطلاعات درست و حسابی داره؟ چیکار کنیم از این به بعد برا واکسن نوزادامون؟ عجب گرفتاری شدیما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واکسنای بچتو بزن 

میدونی دو ساله سرخک به خاطر همین حرفا برگشته ؟

خبر داری حتی فلج اطفال هم داره برای همین حرفا برمیگرده ؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

واکسنای بچتو بزن میدونی دو ساله سرخک به خاطر همین حرفا برگشته ؟خبر داری حتی فلج اطفال هم داره برای ه ...

خدا خاارشون کنه خدا لعنتشون کنه من همینجوریش هم پدرم درومده از افکار وسواسی و فوبیا های خودم بعد یه عده حیوون میان میگن واکسنا ایست قلبی میاره و نمیدونم فلان میشه و بهمان! خدا خیرتون بده جوابمو دادین

برو واکسن بزن . با جون بچت بازی نکن. چند وقت پیش که کرونا بود به بچه ها واکسن سرخک نزده بودن شیوع پی ...

دقیقا بخاطر نزدن واکسن چون بدنشون مقاوم نیست باز درگیرش میشن...

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خدا خاارشون کنه خدا لعنتشون کنه من همینجوریش هم پدرم درومده از افکار وسواسی و فوبیا های خودم بعد یه ...

وای بیخیال بزن .......اصلا این جوی کع میگن واکسن نزنید رو باور نکن....خودت واکسن زدی ..هرکی دور وبرت هست زده بچه هاشم میبره میزنه ...کدوم ایست قلبی آخه

ادمو می ترسونن میگی نکنه بعدا بفهمی راست گفتن

اصلا اینجوری فکرنکن ..من نسبت به واکسن کرونا ترس داشتم اونم‌بخاطر اینکه تازه اومده بود ولی واکسن نوزادی از قدیم بوده هیچ‌مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت

وای بیخیال بزن .......اصلا این جوی کع میگن واکسن نزنید رو باور نکن....خودت واکسن زدی ..هرکی دور وبرت ...

اووووف که چقدر مسئولیت بچه سخته! میگی اینده ش تو دستای منه ! نکنه فلان شه نکنه ! مرسی عزیزم از پاسخت❤️

اووووف که چقدر مسئولیت بچه سخته! میگی اینده ش تو دستای منه ! نکنه فلان شه نکنه ! مرسی عزیزم از پاسخت ...

آره دقیقا سخته🫠

خواهش میکنم عزیزم

با خیال راحت برو بزن هییییشکی اندازه من حساس نیست اما همین دیروز شش ماهگی رو با اطمینان خاطر زدم بی ...

عزیزم برای چهارماهگی بچه تون اذیت نشد؟ من چند روز دیگه باید چهارماهگیش رو بزنم ، برای چهار ماهگی چطور بود بچه تون؟ زیاد اذیت نشد؟

2810