2777
2789

من فیلم حصار  حس نامیدی بهم داد

راجب یه خانواده بود که میرن به یه منطقه برا خرید خونه واونجا گیرمیفتن هرچه قدر میگردن نمیتونن راه خروج از اون منطقه رو پیدا کنن😑

شما کدوم فیلم؟

یه فیلم خیلی چندش بود اسمشو یادم نیس ولی سه تا انسان رو مثل اسب بهم دوخت

خدا لنتش کنه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
وای اون فیلم مریض🤕اسمش هزارپای انسانی بود خیلیییی بد بود

وای ینی میتونم بگم تا الان ک میگذره پشمام ریخته🤣سوتون فیلمای سمی فک نمیکردم دیده باشی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

سینمایی ایرانی دارکوب چون پدرومادرم اعتیاد دارن قشنگ درکش کردم و سینمایی حدود ۸صبح ...قشنگ تا چندروز دیوانه شده بودم ...چون خودم بچه دار نشدم و تقریبا سرنوشتم اونطور بود ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای ینی میتونم بگم تا الان ک میگذره پشمام ریخته🤣سوتون فیلمای سمی فک نمیکردم دیده باشی

این فیلم رو که دیدم دو روز حالم خراب بود خیلی حس بدی پیدا کرده بودم مخصوصا که آخر فیلم هم خیلی بد تموم شد

این فیلم رو که دیدم دو روز حالم خراب بود خیلی حس بدی پیدا کرده بودم مخصوصا که آخر فیلم هم خیلی بد تم ...

۳ تاشو دیدی؟

سینمایی ایرانی دارکوب چون پدرومادرم اعتیاد دارن قشنگ درکش کردم و سینمایی حدود ۸صبح ...قشنگ تا چندروز ...

به نظرم برا ما که مشکل زیاد داریم باید فیلمای شاد ببینیم 

این فیلم های اعصاب خوردکنی فکر آدم رو بیشتر خراب میکنن

تریلرش رو دیدم ولی نگاه نکردم هنوز

همون ۴تا سکانسی ک ازش تو اینستا دیدم کافی بود برا اینکه کامل نگاش نکنم 🤢🤢🤮

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

فیلم سینماییkalank آخرش ک ظفر کشته شد و ب دختره نرسید و دختره مجبور شد با برادر ظفر ازدواج کنه خیلی پایان بدی داشت برا من😭......

و یکی دیگه هم یک عشق عالی که آخرش ب دختر و پسره حمله میکنن و غرق در خون میشن و معلوم نیست ک آخرش چی میشه 🥺🥺

همون ۴تا سکانسی ک ازش تو اینستا دیدم کافی بود برا اینکه کامل نگاش نکنم 🤢🤢🤮

چرا؟ من خیلی تریف شنیدم که صحنه چندش داره؟

2809