2777
2789
عنوان

دخترایی ک تو رابطه اید و خانم های باسیاست میشه بیایددد😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 25 پست
به ایشون بفرمایید عزیزم من از شما ناراحتم چون انتظار داشتم بعد از کنسل شدن قرار مهممون بیشتر با من ص ...

مرسیییی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

به ایشون بفرمایید عزیزم من از شما ناراحتم چون انتظار داشتم بعد از کنسل شدن قرار مهممون بیشتر با من ص ...

بنظرتون الان بهش پیام بدم یا بزارم فردا تلفنی 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اخه

به زندگی بدون قید و شرط عادت میکنه و بعد ازدواج هنوزم تو حال و هوای دوستی میمونه ۷سال کم نیست عمر یک آدمه کم کم ازت فاصله میگیره ۹۰ درصد ازدواج ها بعد چند سال به سردی میکشه چه برسه دوستی

جذاب سایتم😜

به زندگی بدون قید و شرط عادت میکنه و بعد ازدواج هنوزم تو حال و هوای دوستی میمونه ۷سال کم نیست عمر یک ...

اخه سنمون کمه

سنتون که خوبه دیگه میمونه به بلوغ فکری رسیدین یا نه برین مشاور خوبه

نهه ، اخه ۲۰ خیلی کمه