2777
2789
عنوان

ده روزه که کات کردم

269 بازدید | 41 پست

دقیقا ده روز هست که کات کردم

ولی اصلا احساس غم و ناراحتی نداشتم

فقط امشب یکم دلم گرفته

راستش واسم خیلی عجیبه که اصلا ناراحت نیسم 

اصلا گریه نمیکنم

نگران هسم نکنه بعدها واسم مشکل ساز بشه این حس الانم

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

تاحالا چنین تجربه ای داشتید؟

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
۱۰ روز اوله هنوز باور نکردی چی ب سرت اومده بذار ی ما بگذره

واست پیش اومده؟ تجربه داری؟

من راستش قبلا هم با یه نفر دیگه بودم با اینکه کل رابطمون مجازی بود قشنگ ۶ماه خواب و خوراک نداشتم

تو یه دختر قوی شدی😂😂

چرا میخندیییی🥲

آره اصلان اشکم نمیاد فقط گه گاهی یه بغض میاد منم چند روزه کاتم ولی امشب خیلی دلگیرم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
آره اصلان اشکم نمیاد فقط گه گاهی یه بغض میاد منم چند روزه کاتم ولی امشب خیلی دلگیرم

واسه تو عجیب نیس که اینطوری هسی؟

خودمم کات کردم توقع داشتم بعدش مدام گریه کنم و غصه بخورم ولی انگار خبری نیس

چرا کات کردی؟؟

برام وقت نمیذاشت و بهم زیاد اهمیت نمیداد

باید ده بار زنگ میزدم تا شاید آقا جواب بده

روزی ک من کات کردم فورا رفتم موهامو زدم ..من مو کوتاه دوس داشتم اون بلند نمیذاشت کوتاه کنم😂

😂😂😂

وای عالی هسی

غصه نخوردی؟ سخت نگذشت واست؟

خوش بحالتمنی که چن ماهه خودمو پیدا نکردم

عزیزممم

خودت کات کردی یا اون کات کرد؟

2809