2777
2789
عنوان

عکس تنپوش لباسم گذاشتم سایت دیوار😯

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 86 پست

من یه بار کارم گیر بود آگهی گذاشتم اگ کسی دستسازه یا کاردستی خوب داره خریدارم 

یه پیامایی میدادن ک نگو یکی گفته بود عکستو بده کاردستی تحویل بگیر

اینستا و تل و واتساپ و خیلی چیزا هستن  نمیدونم چرا دیوارو هم خراب کردن با کاراشون

این مردا بلانسبت انقد هرزن که همه جارو حتی یه سایت خریدو فروش رو به گند کشیدن

:):)     :)              
افتضاح شده دیوار پر از مریض جنسیه ک حتی با ی روسری هم تحریک میشن گوه تو مردونگیشون

نر خواهر نر مردونگی مرد

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
آخه الان مثل قدیم مرداد ندیده نیستن کلی پیج هست که طرف عکس لختی کامل میزاره و...چی یه عکس از گردن به ...

به قدیم و جدید نیست ک 

بعضیا بی کارو علافن که کلا رو میارن به بی غیرتی و بی ناموسی همین جواب خاصی نداره بعضیا تو ذاتشونه 

:):)     :)              
آخه الان مثل قدیم مرداد ندیده نیستن کلی پیج هست که طرف عکس لختی کامل میزاره و...چی یه عکس از گردن به ...

برو شکایت کن

متاسفانه این روزها زیاد حال جالبی ندارم‌ اگه ازتون سراغی نمیگیرم ناراحت نشین لطفا🥀🥀🥀🖤🖤🖤

2809