2777
2789
عنوان

خواستگارم گفت غذا تو حساب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خسیس 😐 معمولا پسرا این دوره خودشونو میکشن همه جوره منت دختره رو میکشن راضی بشه اونوقت ....

باهاش ازدواج نکنیا مردا همه جوره هزارتا ویژگی بد دارن خسبس هم باشن دیگه غیر قابل تحملن

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

2804

بگو اگ میرفتیم حله من حساب میکردم ولی من تصمیمو گرفتم شوهر من مردی نیست ک ب من بگ دست تو جیب کن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

وای از الان اینه وای به حال آینده 

پول بیست تا بستنی رو هم بزاری میشع پول یه شام یه نفره 

خیلییی خسیسه طرف 

البته شایدم شوخی کرده 

من بودم با همین حرف کات میکردم

:):)     :)              

یه کمی پرویی بود این حرفش 

من به نظرم چون اصلا نسبتی ندارید هرکسی باید دنگ خودشو بده نهایت همدیگه رو مهمون به خوردن چیزای کوچیکه بکنید اون زن و شوهر هست چه پولشون مشترک هست نه خاستگار و دوست پسر 

ولی اینکه بیاد بگه مهمون تو بی ادبی هست چون خودت هم میگی خاستگار هست نه بیشتر

به نظرم اینو ولش بکن من بدم اومد 

منم گفتم اوکیه

عزیزم اسم کاربریت به زبان  ما معنی خییییلی زشتی میده😂😂😂😂😂😂😂خدا میدونه چقدر خندیدم

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                     🔴❌️ در خواست دوستی❌️🔴

زود بود برای این حرفش بگو باشه....ببین چی میگه...میتونی شام مهمونش کنی اگ خیلی با همه چیزش اوکی هستی‌‌‌‌...ولی تو مراحل بعدی در نظر بگیر ک  خسیس نباشه...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
2809