2777
2789
عنوان

حتی نمیدونه من از چی دلگیرم واقعا مردا خیلی 🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست
اینم همینههمینقدر خنگمیگم من خسته شدم ، همس تو ماشین ، میگه ینی نریم دیگ بیرونهوش در حد جلبک

خوب، منظورت دقیقا چیه از خسته شدن تو ماشین؟ 

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

به احتمال زیاد زنگ بزنه خودش، بهش بگو یه خانم وقتی با یه آقا میخواد بیاد بیرون کلی برنامه میچینه و ف ...

بخوره تو سرش اطمینان

از عصری مث چی دارم بال بال میزنم

ینی یه بغضی دارمک نگو

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب، منظورت دقیقا چیه از خسته شدن تو ماشین؟

بریم‌مکانای جدید

همش خیابون تو ماشین میگردیم

بریم سینما بریم پارک 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺