2777
2789

ما یه قرار با پارتنرم داشتبم‌ و اقا بنا به دلایلی کنسلش کزد ک نشد بریم

ظهرش زنگ زد گفت ببخشید من شرمنده شدم نمیخواستم اینجوری بشه ، دقت کنیددد فقط همینو‌گفتتت😒

اون قرار برا من خیلی مهم بود مشکل هم از طرف اون بود که کنسل شد😑😑

من ظهر گرفتم خوابیدم ۲ ، ۳ بار زنگ زده خیلی زحمت کشبده منم جواب ندادم خواب بودم

ساعت ۷ زنگ زده میگه اره خواستم ظهر بریم بیرون باهم گفتم خواب بودم 

بلد خیلی سر سنگین باهاش صحبت کردم😑😑😑

برگشتع میگه نمیدونم چی شده تو عوض شدی اتفاقی افتاده😶 بخدا حتی از نوشتنش هم عصبی شدم دوباره

منم اون وقت نگفتم که بخاطر قراری ک تو بهم زدی حالم‌گرفته ، نمیدونم چرا ولی نگفتم 

گفتم نه کار دارم خداحافظ

بچها واقعا ناراحتم ، واقعا من ازش انتظار داشتم ، من واقعا خورد تو ذوقم 😑

این ییشعور میگه نمیدونم چیشده تو سرد حرف میزنی

شعورش نمیرسه بخاطر کار اونه

حتی نمیدونم‌باهاش چی کنم

فردا باز زنگ بزنه چی بگم‌بعش اخه ، من که براش زنگ نمیزنم عمرا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

تاپیک اخرم درمورد همینه

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قصدت باهاش ازدواج باهاش رک باش نذار رفتاراش رو دلت بمونه باید بدونه از چی ناراحت میشی

اره بابا قصدمون جدیه

ولی اخه چقد نفهم

دلم‌میخواد بخاطر رفتارش بزنم زیر گریه ، میگه چرا اینجورزی شدی چیزی شده

فکرشو کار نمیندازه ببینه چی شده

میخوام فردا براش زنگ بزنم بگم تو  اصلا به رو خودت نیاوردی ک چی شده  تو منو سرکار گزاشتی هیچ معذرت خواهی و رفتار درستی هم‌نداشتی ، انگاز نه انگار 

واسه ۲ دقیقه ک معطل میشی کلی غر میزنی ، اگ این بلا رو سر خودت بیارم خودت چی میکنی 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اره بابا قصدمون جدیهولی اخه چقد نفهمدلم‌میخواد بخاطر رفتارش بزنم زیر گریه ، میگه چرا اینجورزی شدی چی ...

چرا گریه ؟؟؟ 

بزن بهش بگو وقتی که قراره جایی بریم خوشم نمیاد کنسل کنی و بعدش بخوای منو بخاطر رفتار خودت مقصر بدونی 

تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱

نمیدونیم از دست شما خانمای گل چکار کنیم.

اگه مثل ایشون فقط یه معذرت خواهی کنیم یا بگیم متاسفیم، از دید شما میشیم مردا خیلی 😊،

اگه زیاد هم عذرخواهی کنیم و خیلی دورتون بگردیم میشیم یه طور دیگه مردا خیلی 😊.

لطفا خاک مناسب برای بر سر ریختن را به ما پیشنهاد کنید! 

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

چرا گریه ؟؟؟ بزن بهش بگو وقتی که قراره جایی بریم خوشم نمیاد کنسل کنی و بعدش بخوای منو بخاطر رفتار خو ...

من انتظار داشتم امروز چندین برابر روزا دیگ پیگیری کنه، من جواب تلفنشو نمیدم انگشتاش ک سالمه پیامک بزنه 

یزره امروز بیشتر باشه 

ولی انگار نه انگار

همون دوکلمه‌گفت ببخشبد

خورد تو سرت ببخشید گفتنت

من انتظار داشتم امروز چندین برابر روزا دیگ پیگیری کنه، من جواب تلفنشو نمیدم انگشتاش ک سالمه پیامک بز ...

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن 

ولی با رفتارت بهش بفهمون که دلخوری 

تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱

نمیدونیم از دست شما خانمای گل چکار کنیم.اگه مثل ایشون فقط یه معذرت خواهی کنیم یا بگیم متاسفیم، از دی ...

خاک‌مناسب نمیخواد بریزید سرتون

به چه کار ما میاد خاک بریزه تو سرتون

یه گلی یا کادویی یه چیزی میگرفت 

من‌انتظارداشتم ازش ، خدا یه ادم بیشعوری هم انداختا تو دامنم

خداوکیلی حق با من‌نیس

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن ولی با رفتارت بهش بفهمون که دلخوری

تا چند روز اینجوری باشم بعد براش توضیح بدم

خودش ک انگار نیست تو رابطه

اگه با همین فرمون و پرتوقعی پیش بری از دستش میدی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
2810