2777
2789

امروز چهل روز شد که دارمش 

ناخواسته باردار شدم دلم تو این زمان بچه نمیخواست 

میخواستم وقتی خودم دلم میخواد و منتظرش هستم بچه دار شم که نشد 

پر از حس تضادم درد بکشه دردم میاد و گریه میکنم تو جمع کسی بهش توجه نکنه یا چیزی  بد راجبش  بگه ناراحت میشم 

دلم نمیخواد الان که دارمش اتفاقی براش بیفته و حاضرم پیش مرگش بشم 

از طرفی دوسش دارم و دوسش ندارم 

زمان هایی که خسته میشم و گریه میکنه و ساکت نمیشه دعواش میکنم 

دلم میخواد برم بزارمش پیش مامانم و اون بزرگش کنه چون میدونم دوسش داره 

ولی خب من مادرم باید من دلم بخواد بزرگش کنم ولی نمیخواد

از طرفی قیافه آش ظاهرش اصلا به دلم نمیشینه برام خیلی عجیبه هیچ وقت فکر نمیکردم یه مادر این حس و نسبت به بچه آش داشته باشه 

اخه همه میگن هر بچه ایی برای پدر و مادرش خوشگل‌ترینه ولی چرا برای من اینجوری نیست 

پر از حس عذاب وجدانم به خاطر فکر هایی که میاد تو سرم به خاطر اینکه خسته که میشم دعواش میکنم اون مظلومان ترین حالت ممکن نگام میکنه 

مادر بودن خیلی سخته خیلی 

میترسی ناشکری کنی. خدا ناراحت شه ولی من چرا اینجوری شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم حست کاملا عادیه  خیلی زوده هنوز بزار یمدت که بگذره عادت میکنی ب روند زندگیت نی نی ام بزرگتر میشه اذیتش کمتر میشه من پسرم با اینکه اذیتمم میکنه گاها بارداریمم کاملا ناخواسته بود ولی الان ۹ ماهشه روزی هزار بار قربون صدقش میرم ی تیکه از قلبمه  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بعد از زایمان طبیعیه عزیزم 

دلت برا قبل خودت تنگ شده من با گذشت دوسال با اینکه عاشقشم ولی برای روزایی ک برا خودم وقت داشتم تنگ میشه 

سعی کن کمک بگیری ی تایمی رو بری پیاده روی کلاس موسیقی نقاشی یا هر چی خودت دوس داری

الان که قیافه بچه مشخص نیست بزار چند ماه بگذره یواش یواش قیافش معلوم میشه ،به نظر من که بیشتر نوزاد ...

اصن به قیافه نیست،دلیلش اذیت های نوزادی بچست،من خودم یادمه از فرط خستگی و بیخوابی اصلا حوصله نوزادمو نداشتم

بعد از زایمان طبیعیه عزیزم دلت برا قبل خودت تنگ شده من با گذشت دوسال با اینکه عاشقشم ولی برای روزایی ...

من برای اندام قبل از بچه داشتنم تنگ شده،خوش هیکل بودم شبیه باربی،هی یادش بخیر،کلا پوکیدم،شکمم پر ترک،هیکلم نامیزون

2810