2777
2789
عنوان

بنظرتون برادر شوهرم ازم ناراحت شد

490 بازدید | 24 پست

من و برادرشوهرم همکاریم همدیگه رو خیلی میبینیم

به خاطر همین صمیمیت داریم پیش از اینکه اصلا من برادرش رو بشناسم خودش رو میشناختم

این رو گفتم که بدونید دلیل صمیمیت رو

من و همسرم عقدیم بعد یه مدتی هست به مشکلاتی خوردیم و رابطه خوبی نداریم به شدت متشنج 

چند باری ازم پرسید جریان چیه شما دوتا چتونه

منم هربار پیچوندم 

چون دلیل اختلافاتمون رو دوست ندارم بدونه مربوط به منه یه جورایی

به شوخی گفتم توام چقدر گیری ها هیچ خبری نیست

ازون موقع دیگه خیلی عذرمیخوام چس کن رو زد به برق

😩

منم هربار پیچوندم چون دلیل اختلافاتمون رو دوست ندارم بدونه مربوط به منه یه جوراییبه شوخی گفتم توام چ ...

تو بهترین کار رو کردی بزار حد و مرز بینتون رو درک کنه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

عزیزم نباید با جنس مخالف بیشتر از رابطه معمولی باشی بعدش ول کن جنس مخالف حالا نمیگم حیا داشته باش اصلا با پسرا حرف نزن من خودم آدم خیلی روشن فکری ام 

ولی واقعا پسرا اگه باهاشون بیشتر از یه دوست معمولی رابطه داشته باشیم پرو میشن یا خیلی هاتون فکر های بدی درموردت میکنن 

تو فکر می‌کنی اونا دوست خوبی ان ولی خب فقط وانمود میکنن

کلا ولش کن این پسره رو چرا برات اهمیت داره ناراحت شد یا نشد آخه 🗿

ناراحت بشه به کتفم خوب چرا اینقدر فضولی میکنه خوب یک بار میپرسن دوبار سومیش دیگه خود فضولی تا یاد بگیره اینقد دماغش و تو ماسک ملت جا نده

۹۵ درصد تاپیک های نی نی سایت مخصوصا تاپیک های که در پربازدید قرار میگیرند دروغ هستند پس کاربر گرامی عقل خیش را به کار بنداز و با خرج عواطف بیجا اون کاربر دروغگو را در مسیر تکامل خود همراهی نکن با سپاس. اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺

منم هربار پیچوندم چون دلیل اختلافاتمون رو دوست ندارم بدونه مربوط به منه یه جوراییبه شوخی گفتم توام چ ...

آفرین 

ناراحت هم شد خب به درککک 

کلا با جنس مذکر زیاد صمیمی نشید چه پرو میشنن

عالی ج دادی

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
تو بهترین کار رو کردی بزار حد و مرز بینتون رو درک کنه

اخه من تو چیزای دیگه خیلی باهاش راحتم بخاطر همین انتظار نداشت نگم بهش

این موضوع رو نمیخوام بدونه دیدش تغییری کنه

حالا یه چیزی میگفتی الکی ، مثلا میگفتی یکم سر مسائل آینده و دیدگاه ها توافق نداریم

نه دیگه میگفت کامل توضیح بده 

ازین چرتو پرتا سرهم کردم یه مقدار

گفتم نزدیک عروسی همه اینطوری میشن و این داستانا

عزیزم نباید با جنس مخالف بیشتر از رابطه معمولی باشی بعدش ول کن جنس مخالف حالا نمیگم حیا داشته باش اص ...

نه در مورد این ادم این حرفا صدق نمیکنه

گفتم که قبل ازدواج و شناخت داداشش هم من میشناختمش اصلا

فقط یک برادره همین حتی از برادر خودم نزدیک تر

2809