2777
2789

شارژ گوشیم دودرصد اما ازته دلم دارم گریه میکنم 

نمیگم منم خوبم اما ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم خونه پدرم عزیزم زدم شارژ یه ۱۰درصدبشه

عزیزدلم شوهرت نمیدونم چرا عقلش نمیرسه ب جای اینکه نکات خوبت رو بهت بگه و بغلت کنه و محبت کنه بهت

میاد نقات ضعفت رو بزرگتر جلوه میده و انقد سرکوفت میزنه تا روحیه اتو از دست میدی بدتر خرابکاری میکنی

دقیقا همسر منم همینطوره بخصوص تو این دوران که تو مدرسه رفتن پسرم چالش افتادیم همممه ی تقصیرها گردن م ...

کاش یکم محبت زبونی بلدبودن کاش 

درحسرت موندم من ناراحت بشم این بغلم کنه بگه ناراحت نباش پیشتم 

عزیزدلم شوهرت نمیدونم چرا عقلش نمیرسه ب جای اینکه نکات خوبت رو بهت بگه و بغلت کنه و محبت کنه بهتمیاد ...

یه کاری کرده حس میکنم باوجود من هم بچم هم شوعرم بدبخته 

یه کاری کرده حس میکنم باوجود من هم بچم هم شوعرم بدبخته

عزیزدلم 💖

اینجوری فکر نکن

نمیدونم ما آدما چرا انقدر بی رحم شدیم بی فکر یکیو سرزنش میکنیم و اصلا ب فکر این نیستیم ک طرف رو نابود میکنیم و بهش حس بی ارزشی میدیم..

بنظرم باید خیلی قوی باشی و با هر حرفی نشکنی 

چون هرجا بری از این سیب زمینیا پیدا میشه ک بی فکر ب آدم توهین کنن یا حرفی بزنن ک آدم بشکنه

از اعتمادبنفس کم خودته اگ‌اعتماد بنفست بالا باشه دوبار بگه ببینه تو جدی نمیگیری خودش کم کم باورش میش ...

مثلا من بچمو ساعت ۸ونیم غذادادم یه بشقاب پر غذای من کمترازدخترم بود دوسالونیمشه ازشیرگرفتمش اما تاشیشه شیرخالیو نمکه نمیخوابه دخترم  گفت شیرمیخوام برگشته میگه به بچه اصلا میرسه داره ازگشنگی میمیره 🥺 اصلا گشنش نبود فقط بهونه شیشه شیربود

عزیزدلم 💖اینجوری فکر نکننمیدونم ما آدما چرا انقدر بی رحم شدیم بی فکر یکیو سرزنش میکنیم و اصلا ب فکر ...

شوهرم درونگراس من برونگرام سر اینکه من اهنگ ماشینو عوض کردم سرم دادوهوار کشید🥺 تازمانیکه برسیم نشستم یجافقط

قبلا مامانم بود الان شوهرم اصلا هم گفتگوی صحیح بلدنیس  روز به روز دارم ناامیدتر زندگی میکنم زیادمیخوابم توطول روز حوصله ندارم فقط منتظرم بیادخونه اونم میاد حتی بگوبخندامون به دعوا ختم میشه