2777
2789
عنوان

همیشه شپش میگیرم😭😢😭

141 بازدید | 17 پست

خسته شدم دگ ،من هر یک روز در میان حموم میرم خیلی ام تو همه موارد بهداشت رعلیت میکنم ولی نمیدونم شپش از کجا میاد، موهام تا کمرمه 

شپش میگیرم میرم شامپوهای گرون هم میخرم سرم کاملا تمیز میشه حتی تخم هاشم نمیمونه هیچیه هیچی 

بعد میبینم دو ماه دیگه دوباره رو سرم هست😐😐 از کجا میاد اخه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
از یه جا میگیری یا موهات تمیز نمیشه کامل..قطره معجزه از داروخانه بخر دو بار بزنی کلا محو میشن حتی تخ ...

قطره معجزه چیه؟

برم داروخونه بگم قطره معجزه بدین؟

سشوار تاید 

میری حموم با آب داغش بشور یخورده آب سرد قاتی کن 

بعد میبینی سرت بشدت میخاره اونجاس ک شپشات  از بین دارن میرن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اره اولین باره میشنوم ینی چی پرندهاخه تو خونه پرنده نداریم که

من محیط کار قبلیم پرنده خونه بود و پدر صاحبم دراومد تا شپش رو از بین ببرم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

رو بالشی و روتختی و... این طور وسایل رو باید عوض کنید

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

2809