2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالا هیچچچ کس درگیرش نشه 

حتی به شوخیم ازش حرف نزنه

خیلی بده

خیلی

اینو منی میگم که کشیدمش، ولی خداروشکر مثل همیشه ازپس چالشای زندگیم برامدم و اینم راهی کردیم بیررون از زندگیمون😎

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
2804

من اینجا باهاش آشنا شدم بعد دیدم چقدر زیاده

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

اگه واقعا یه عده ای فکر میکند که چیزه خفنیه باید بهشون بگن این حمله برای من که صرفا عاجز کننده بوده کم کمش یه روز انگار تو حالت خلسه ام

کالیگولا شده یه هیولا 

بله متاسفانه 

و حمله پانیک اگر دقیق بخواهی بدونی چیه همون جن زدگی هست 

چون مردم از شرع جدا شدن این علایم بیشتر شده 

یه راه ورود شیطان و اجنه جنابت هست کسی که غسل به گردنشه 

یکی نکهدغاری حیوانات تو خونه 

نگهداری مجسمه های معنی دار وووو

حمله ی عصبیه نه مد نشده مشکلات مردم زیاد شده خدا به سر کسی نیاره

به طور عادی ممکن برای هر آدمی پیش بیاد ولی مداومت تو حمله پانیک یه مسئله جداست

کالیگولا شده یه هیولا 
بله متاسفانه و حمله پانیک اگر دقیق بخواهی بدونی چیه همون جن زدگی هست چون مردم از شرع جدا شدن این علا ...

عزیزم از. عوارض برخی داروها و بیماری های جسمی مثل پرکاری تیروئید هم هست 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
انشالا هیچچچ کس درگیرش نشه حتی به شوخیم ازش حرف نزنهخیلی بدهخیلیاینو منی میگم که کشیدمش، ولی خداروشک ...

دقیقا 

بدترش ای بود من که پابنک گرفته بودم رفتم اورژانس به خونوادم گفتن دخترتون مواد زده توهم زده بعد ازمایش خون گرفتن و میگفتن دهنتو ببند و اینا ...بعد ک جواب ازمایش اومد اقاهه اومد نمیدونست عذر بخواد نخواد چه غلطی کنه تازه اخرشم میگفتن نکنه تو عاشق شدی😂 بعد دکتر اپمد گفت حمله عصبی خیلی وحشتناکی بهش دست داده

بله متاسفانه و حمله پانیک اگر دقیق بخواهی بدونی چیه همون جن زدگی هست چون مردم از شرع جدا شدن این علا ...

واقعا یعنی می‌تونه این باشه چه جالب من الحمد الله غسل میکنم

البته الان شیاطین زیاد شدن متاسفانه 

کالیگولا شده یه هیولا 
2809