2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
عزیزم از کجا تایید رو متوجه شدین؟من ثبت نام کردم اما دیگه سایت رو چک نکردم

گلم باید وارد سایت همسفر تا بهشت بشی کد ملی رمز رو بزنی وارد بشی تایید شده باشی بالا صفحه میزنه بعد باید وارد دوره آموزشی بشی چندتا آزمون هست اونارو شرکت میکنی بعدم انتخاب کاروان

گلم باید وارد سایت همسفر تا بهشت بشی کد ملی رمز رو بزنی وارد بشی تایید شده باشی بالا صفحه میزنه بعد ...

عزیزم الان وارد شدم انگار هنوز تایید نشده 

آخرین تاریخ کاروان اعزامی کی هست؟

عزیزم الان وارد شدم انگار هنوز تایید نشده آخرین تاریخ کاروان اعزامی کی هست؟

گلی شماره مسئول نهاد رهبری دانشگاهتو پیدا کن بگو تایید کنن،یا کانال ایتا رو پیدا کن اسامی رو میزاره برا دانشگاه ما که اینطوری بود ب مسئولش زنگ زدم اونم تایید کرد ی کانالم عضو شدم که اسامی رو میذاشت،برا من تاریخ اخرین کاروان ۶ آذر بود،

گلی شماره مسئول نهاد رهبری دانشگاهتو پیدا کن بگو تایید کنن،یا کانال ایتا رو پیدا کن اسامی رو میزاره ...

آهان عزیزم ممنونم که گفتی شنبه بهشون زنگ میزنم حتما 

چون وسط ماه کار دارم و ساختم میشه که برم 

آهان عزیزم ممنونم که گفتی شنبه بهشون زنگ میزنم حتما چون وسط ماه کار دارم و ساختم میشه که برم

خواهش میکنم گلم کاری نکردم،اره حتما زنگ بزن پیگیری کن انشالله تایید بشه و ب سلامتی بری مشهد مدارکتم کامل بارگذاری کن که حیرون نشی

2809