2777
2789
عنوان

شوهرم زده سرم باد کرده میترسم خطرناک باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 105 پست
بخدا اگه خونوادم وضع خوبی داشتن و مشکلاتشون زیاد نبود حتما اینکارو میکردم اما انقدرررر الان اوضاعشون ...

انشالله به حق حضرت زهرا که شهادتشونه راهی باشه برای نجات شما از درد و رنج 

به خدا توکل کن انشالله مشکلات خودت و خانوادت حل میشه 

خدا فقط می‌تونه نجات بده مارو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خانواده منم‌کم‌مشگل نداشتن ولی طلاقم را گرفتم.دوستمم خانواده اش واقعا شرایطشون سخت بود ولی با د ...

قربونت برمم دستت دردنکنه الهی خدا بهترین ها رو سراهت قرار بده و ی عمر با شوهرت در ارامش و عشق زندگی کنید 🧡🧡❤️  

امیدوارم فرشته ی نجات زندگیم تو باشی و همین راه حلی ک دادی 😭😭  برا مظلومیت منو دخترم دعا کن ک هیچکس نداریم و با ی آدم اینجوری هم صب رو شب و شب وثرو روز می‌کنیم 

دوسال پیش رفتم ک طلاق بگیرمبابام همه ی این حرفای شما رو بهم زدگفت من حاضر نیستم تو به خاطر من بدترین ...

مهدیه ات را ببخش باور کن ب دو ساعت طلاقت میده.

جونت را بردار و برو.

فکر کردی اینجور بابا مامانت پیر نمیشن؟

انشالله به حق حضرت زهرا که شهادتشونه راهی باشه برای نجات شما از درد و رنج به خدا توکل کن انشالله مشک ...

از خدا ک بریدم اما اسم حضرت زهرا رو ک اوردین دلم شکست😭کاش یکاری برام بکنن

مهدیه ات را ببخش باور کن ب دو ساعت طلاقت میده.جونت را بردار و برو.فکر کردی اینجور بابا مامانت پیر نم ...

مطمعنم ک اینکارو میکنه

انقدر که ادم بیغ و بی غیرت و بیخیالیه

واقعا باید یه فکر جدی به حال و روزم بکنم دیگه نمیشه

قربونت برمم دستت دردنکنه الهی خدا بهترین ها رو سراهت قرار بده و ی عمر با شوهرت در ارامش و عشق زندگی ...

عزیزم.

کدام راه حل ام را میگی؟ من کلا نظرم همچین وقتا طلاق توافقی است حتی با بخشیدن مهریه.

ببین وقتی میگه مگه برام چیکار کردی منظورش اینه که عشقتو حس نمیکنمزبان عشقشو یا بگیر عزیزملطفا تاپیکم ...

قربونت برمم دستت دردنکنه الهی خدا بهترین ها رو سراهت قرار بده و ی عمر با شوهرت در ارامش و عشق زندگی کنید 🧡🧡❤️  

امیدوارم فرشته ی نجات زندگیم تو باشی و همین راه حلی ک دادی 😭😭  برا مظلومیت منو دخترم دعا کن ک هیچکس نداریم و با ی آدم اینجوری هم صب رو شب و شب وثرو روز می‌کنیم 

باور کن منم پای دیگ سمنو حضرت فاطمه زهرا قربونش بشم نجات پیدا کردم.

پاس دیگ سمنو دعوت بودیم مامانم از حضرت زهرا س خواسته بود نجاتم بده، ب ۲۴ ساعت نکشید خود شوهر نکبت آبروی خودش را همممه جت برد و من اومدم قهر و طلاق.

خدا جووونم شکرررررت.

قربونت برمم دستت دردنکنه الهی خدا بهترین ها رو سراهت قرار بده و ی عمر با شوهرت در ارامش و عشق زندگی ...

من مطمئنم درست میشه عزیزم 

مرسی واسه دعای قشنگت🫂🤍

ناد علی هم بخون، هم واسه اینکه از سختی نجات پیدا کنی هم برای اینکه همسرت طرف تو بشه

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧