2777
2789

سلام

ساعت ۱۲:۴۵ از صوت استاد فرهمند

که با هم شروع کنیم و تموم کنیم

صوت ایشونم بزنین گوگل براتون میاره‌.

سرچ کنین حدیث کسا با صدای فرهمند

🩷اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم🩷 دعا کنین با خدا عاشق و معشوق شیم و خدا ببخشتم🤲🏻🩷

نمیشه خودمون بخونیم بدون صوت؟

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
نمیشه خودمون بخونیم بدون صوت؟

آخه میخوام جمعی بشه خوندمون

انفرادی نشه

و الهی خدا به لطف حضرت زهرا حاجتمونو بده

دعا برا امام زمان یادتون نره بچه ها

بعد برای حاجتروایی جمع

به حاجت خودمون😍

🩷اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم🩷 دعا کنین با خدا عاشق و معشوق شیم و خدا ببخشتم🤲🏻🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه میخوام جمعی بشه خوندمونانفرادی نشهو الهی خدا به لطف حضرت زهرا حاجتمونو بدهدعا برا امام زمان یادت ...

عزیزم اخه با صوت ۱ساعت طول میکشه من وقتشو ندارم با این وجود که دلم میخواد زیاد ولی اگه عادی بخونم مشکلی نیست؟ برا حاجتروایی عردوتامون و سلامتی امام زمان انشالله

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
عزیزم اخه با صوت ۱ساعت طول میکشه من وقتشو ندارم با این وجود که دلم میخواد زیاد ولی اگه عادی بخونم مش ...

پیامتو ندیدم گلم

ولی با صوت یه ربع بود عزیزم